Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una din cele 6 camere foto Sony WX60 sau un set de Himalaya Herbals!

Concurs: Castiga una din cele 6 camere foto Sony WX60 sau un set de Himalaya Herbals!

[like_to_read]

Concursul va avea loc începând cu data de 01.06.2013 pe site-ul www.hboutique.ro şi locaţiile de vânzare (farmacii, drogherii şi plafare) din Bucureşti şi ţară şi se va desfăşura până la data de 15.07.2013.

Pentru a se înscrie în campanie, participanţii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:

  • a) Participanţii trebuie să achiziţioneze un produs din gama Neem şi/sau Acne-n-Pimple şi să introducă numărul bonului fiscal/chitanţei + datele personale pe site-ul http://www.hboutique.ro/concurs/;
  • b) Participanţii iau la cunoştinţă şi acceptă Regulamentul Concursului;
  • c) Participanţii vor respecta prevederile prezentului Regulament precum şi orice alte indicaţii date de Organizator în vederea desfăşurării în condiţii normale a Concursului.

Modul de desfăşurare a Concursului:

Pentru a participa la Concurs, participanţii trebuie să achiziţioneze un produs din gama Neem şi/sau Acne-n-Pimple şi să introducă numărul bonului fiscal/chitanţă + datele personale pe site-ul www.hboutique.ro, secţiunea Concurs.

Câştigătorii vor fi extraşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului www.random.org, dintre persoanele care s-au înscris la concurs.

La finalul campaniei, câştigătorii vor fi extraşi, prin tragere la sorţi computerizată şi vor fi anunţaţi telefonic, pe site-ul www.hboutique.ro şi pe pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare România.

Pentru validare, câştigătorii vor comunica datele personale reprezentantului Prisum Internaţional şi vor trimite o copie scanată după cartea de identitate către adresa de e-mail care le va fi comunicată de către Organizator. Câştigătorii vor ridica de la sediul Prisum Internaţional sau li se va transmite prin curier produsele câştigate, în funcţie de opţiunea acestora. Premiul nu este transmisibil.

Premiul Concursului:

În cadrul prezentului Concurs se vor acorda 106 premii – 6 camere foto Sony WX60 şi 100 de seturi Himalaya Herbals alcătuite din 1 produs Purifying neem face wash şi 1 produs Purifying neem scrub.

Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii şi nici nu se poate acorda contravaloarea lor în bani. În cazul refuzului sau imposibilităţii vreunui potenţial câştigător de a beneficia de premiu sau în cazul imposibilităţii validarii sale conform prezentului Regulament, participantul câştigător va pierde dreptul de atribuire a Premiului. În asemenea cazuri, Organizatorul va apela la lista de rezervă.

Premiile vor fi acordate după încheierea concursului, după stabilirea modalităţii de expediere, în termenii conveniţi de comun acord între Organizator şi câştigător, câştigătorii fiind anunţaţi telefonic, pe site-ul www.hboutique.ro şi pe pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare România, privind câştigarea Concursului.

În cadrul tragerii la sorţi vor fi selectate şi (3) trei rezerve pentru situaţia în care formularele de participare extrase iniţial nu pot fi declarate câştigătoare. Astfel, dacă Participantul înscris iniţial refuză să primească Premiul sau nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de prezentul Regulament pentru participarea la Concurs, sau în cazul imposibilităţii validării Participantului conform prezentului Regulament, aceastăpersoană nu va fi declarată câştigătoare, urmând ca Premiul să se acorde primei rezerve viabile.

Câştigătorii pot revendica premiul în termen de 30 zile calendaristice de la anunţarea rezultatului extragerii. În cazul în care acest termen este depăşit, se acordă premiul primei rezerve viabile extrase.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]