Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una din cele 3 vacante in Florenta, Venetia sau Istanbul!

Concurs: Castiga una din cele 3 vacante in Florenta, Venetia sau Istanbul!

[like_to_read]

In perioada 23 iulie – 8 septembrie 2013, elefant.ro organizeaza promotia Ia-ti Inferno si ajungi in vacanta!”. Plaseaza o precomanda pentru „Inferno” si inscrie indiciul zilei in pagina promotiei. Cu cat inscrii mai multe indicii, cu atat ai mai multe sanse de castig. Tragerea la sorti va avea loc in data de 16 septembrie 2013.

Trebuie doar sa plasezi o precomanda si sa inscrii indiciul zilei in pagina promotiei. Cu cat mai multe indicii inscrise, cu atat mai multe sanse de castig. 

Pentru a intra in tragerea finala la sorti trebuie sa platesti valoarea comenzii sau precomenzii pana cel mai tarziu pe data de 12 septembrie 2013.

Perioada campaniei: 23 iulie – 8 septembrie 2013

Tragerea la sorti va avea loc in data de 16 septembrie 2013

Cu o simpla inscriere la Newsletterul elefant.ro primesti pe loc un voucher de cumparaturi in valoare de 40%.

Inscrierea in concurs:

  • O persoana poate participa la tragerea la sorti pentru una dintre excursiile oferite prin plasarea unei comenzi la „Inferno” si prin inscrierea unui indiciu corect in pagina promotiei: Campanie Inferno
  • Indiciul zilei apare pe pagina de facebook facebook.com/elefant.ro si in newsletterul elefant.ro. Indiciul trebuie introdus in casuta din pagina promotiei: Campanie Inferno. Atentie! Un indiciu poate fi inscris o singura data pe zi.

Produse participante:

  • Produsul participant la promotie este „Inferno”, de Dan Brown, link: http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-contemporana/inferno-209798.html

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]