Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una din cele 10 genti de plaja, 10 prosoape de plaja, 10 mingii de plaja, 10 creme de plaja!

Concurs: Castiga una din cele 10 genti de plaja, 10 prosoape de plaja, 10 mingii de plaja, 10 creme de plaja!

[like_to_read]

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator Site-ului.

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 27 Iunie 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 26 Iulie 2013.

La Concurs pot participa toate persoanele (denumite in continuare "Participanti") care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei si detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul  www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului NIVEA.

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 29 Iulie 2013, prin care se vor extrage 10 castigatori si 20 rezerve.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 10 castigatori si 20 rezerve pentru premiile constand in 10 seturi formate din: geanta de plaja, prosop de plaja, minge de plaja si NIVEA SUN Protect&Resfresh FPS 30 din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • 10 genti de plaja
  • 10 prosoape de plaja
  • 10 mingii de plaja
  • 10 creme de plaja NIVEA SUN Protect&Resfresh FPS 30

Premiile vor fi ridicate exclusiv de catre castigatorii validati in urma tragerii la sorti si conform prezentului Regulament, pana la data de 31 August 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]