Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend la volanul noului Hyundai i40!
Photobucket De la lansare si pana acum, Hyundai i40 a fost testat cu minutiozitate de presa de specialitate, adunand numeroase aprecieri si laude. Conform noii filosofii de marca, Hyundai inseamna o noua abordare si noi posibilitati, iar noul model demonstreaza acest lucru cu prisosinta!O noua abordare vom avea si noi, demarand un concurs dedicat tie, membru al comunitatii noastre de pe Facebook, la finalul caruia poti testa, pe parcursul unui weekend intreg, noul Hyundai i40!Daca te tenteaza, nu mai sta pe ganduri si intra in concursul Tiriac Auto!

Pe parcursul acestei saptamani, zilnic, pana vineri, vom posta pe peretele paginii noastre cate o intrebare. Dupa postarea intrebarii, ai la dispozitie 24 de ore pentru a ne oferi un raspuns (sub forma de comentariu). Daca ne raspunzi la cel putin doua intrebari din cele patru, vei fi inclus automat intr-o tragere la sorti! Cel mai norocos participant va castiga un weekend intreg la volanul unui model Hyundai i40, cu plinul facut! Simplu, nu?

Conditii de participare: pe langa conditia eliminatorie legata de numarul de raspunsuri trimise, doua din patru, trebuie sa ai minimum 18 ani, permis de conducere valid cu vechime de conducere de minimum 1 an si posibilitatea de a prelua/ preda masina intr-una dintre locatiile Tiriac Auto implicate in concurs: Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta si Pitesti. Rezultatul concursului va fi anuntat luni, 20 februarie 2012.

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat oricand  aici.

Verifica acum, intrebarea zilei, pe  peretele nostru si inscrie-te in concurs!

[youtube id="A0Y-PtiPJy8" width="600" height="350"]