Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de vacanta in valoare de 10.000 RON, cu destinatia Paris, Franta!

Concurs: Castiga un voucher de vacanta in valoare de 10.000 RON, cu destinatia Paris, Franta!

paris

[like_to_read]Campania promotionala poarta denumirea "SUNT CU FAMILIA LA PARIS".Campania promotionala se desfasoara pe teritoriul Romaniei in perioada 1-30 iunie 2013, in magazinele participante, pentru toate aparatele foto Nikon COOLPIX, Nikon 1 si DSLR achizitionate in perioada mai sus mentionata.Obiectul Campaniei il reprezinta aparatele foto Nikon COOLPIX, Nikon 1 si DSLR (toate modelele si culorile).Descrierea premiilor acordate:Un singur voucher de vacanta in valoare de 10.000 LEI prin agentia Perfect Tour valabil pentru achizitionarea unui pachet de servicii turistice cu destinatia Paris, Franta in perioada 1 septembrie 2013- 1 septembrie 2014. Detalii legate de excursie vor fi stabilite de catre castigator impreuna cu agentia Perfect Tour care va oferi servicii de turism in contravaloarea voucherului. Modul de desfasurare a campaniei promotionale :
  • Produsele trebuie achizitionate de Participanti pe Durata Campaniei de la magazinele participante.
  • Fiecare participant trebuie sa se inregistreze la tombola pe site-ul www.premiultau.ro pana cel tarziu la 31 iulie 2013.
  • In urma inregistrarii la tombola si respectarii Regulamentului, fiecare Participant va intra in lista de extragere pentru Voucherul de vacanta in valoare de 10.000 LEI.
  • La inscrierea pe site-ul www.premiultau.ro participantii trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii: datele de identificare ale Participantului (numele, prenume, adresa, numarul de telefon, e-mail), denumire si serie produs a Produsului achizitionat; data achizitionarii si document doveditor al datei de achizitie (factura); datele de identificare ale magazinului participant
  • Castigatorul Voucherului de Vacanta va fi ales in data de 1 august 2013 prin tragere la sorti prin intermediul random.org, din toti participantii inscrisi. Castigatorul va fi afisat pe site-ul www.premiultau.ro si va fi anuntat pe adresa de e-mail cu care s-a inscris la tombola.
  • Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii. In cazul in care castigatorul refuza in scris sa intre in posesia premiului, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.
  • Castigatorul va primi premiul din partea organizatorilor in maximum 30 de zile de la anuntarea castigatorului.
  • Voucherul poate fi utilizat doar in agentia de turism Perfect Tour si numai pentru preschimbarea acestuia in servicii turistice.
  • Voucherul nu se preschimba in bani.
  • Nu se acorda rest de plata la preschimbarea voucherului. Clientul trebuie sa il preschimbe in produse turistice de cel mult aceeasi valoare cu a voucherului. Atunci cand contravaloarea serviciilor turistice depaseste valoarea voucherului, clientul trebuie sa achite restul de plata (cash sau card).
MAGAZINE PARTENERE: PARTICIPA LA CONCURS![/like_to_read]