Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi pe ZorileStore!
Campania este organizata pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator web site-ului accesibil la adresa www.facebook.com/ZorileStore.ro Campania incepe la ora 14.00, pe 17 decembrie 2012 si se incheie pe 27 decembrie 2012, ora 18.00.La Campanie pot participa toate persoanele fizice, care la data inceperii Campaniei au implinita varsta de 18 ani, care au resedinta in Romania si care, pe durata de desfasurare a Campaniei.
ZorileStore
Procedura campaniei:
  • Participantii trebuie sa aiba un cont de utilizator pe site-ul Facebook.com, identificat cu numele si prenumele reale. In cazul in care nu detineti un cont de utilizator pe site-ul Facebook.com, puteti obtine unul la adresa www.facebook.com. Crearea unui cont pe site-ul Facebook.com este gratuita.
  • Participarea in Campanie se realizeaza prin vizitarea paginii www.facebook.com/ZorileStore.ro si accesarea sectiunii (tab) "Cadouri de Craciun" din meniul paginii. In aceasta pagina se gaseste aplicatia de votare din "Cadouri de Craciun", ce trebuie instalata de participant in contul personal de utilizator Facebook. Odata instalata aplicatia, participantul va putea sa ofera raspunsul la indemnul "Scrie-i Moșului ce-ți dorești de pe zorilestore.ro și poți fi printre cei 20 care nu scriu degeaba! ". Pentru a raspunde, participantul trebuie sa aleaga un singur produs de pe site-ul ZorileStore.ro, al carui pret sa nu depaseasca suma de 500 lei, sa insereze numele acestuia si sa motiveze pe scurt de ce isi doreste acest cadou in aplicatia "Cadouri de Craciun" de pe www.facebook.com/ZorileStore.ro. Dupa inserarea mesajului (nume produs si motivatie), aplicatia il va afisa in fluxul sau de informatii, moment in care se considera valabila inscrierea. Dupa votare, utilizatorul are, de asemenea, posibilitatea de a publica un mesaj despre "Concurs Cadouri de Craciun" in contul sau de Facebook, in sectiunea numita "Wall" (versiunea in limba engleza) sau "Perete" (versiunea in limba romana). Fiecare participant poate inscrie un singur raspuns pe intreaga durata a Campaniei. Pentru sanse suplimentare in tragerea la sorti, fiecare participant poate acumula voturi din partea celorlalti utilizatori. Fiecare 10 voturi primite pe inscriere ii ofera posibilitatea de a achizitiona inca o sansa in tragerea la sorti.
  • Castigatorul campaniei va fi desemnat, prin la sorti, dintre toti utilizatorii site-ului Facebook.com care au votat in cadrul aplicatiei "Concurs Cadouri de Craciun" din pagina www.facebook.com/ZorileStore.ro, in perioada 17 - 27 decembrie 2012. Pentru a accesa sectiunea "Concurs Cadouri de Craciun", utilizatorul trebuie sa fie in prealabil inscris in lista persoanelor care apreciaza pagina www.facebook.com/ZorileStore.ro, pe perioada Campaniei. Inscrierea in aceasta lista se face prin accesarea butonului "Like" (versiunea in limba engleza) sau "Imi place" (versiunea in limba romana) din meniul paginii www.facebook.com/ZorileStore.ro. Tragerea la sorti se va face electronic, la finalul Campaniei, la sediul Organizatorilor, iar castigatorii vor fi anuntati pe www.facebook.com/ZorileStore.ro, in ziua de 28 decembrie 2012.
  • In cadrul tragerii la sorti se vor extrage cate trei nume dintre participanti pentru fiecare din cele 20 de premii oferite in cadrul Campaniei. Primul nume extras este desemnat castigator. Daca un castigator nu poate primi premiul (refuza premiul sau datele persoanale au fost introduse gresit si nu poate fi contactata dupa 3 incercari in zile diferite), premiul va fi reportat celei de-a doua persoane extrase si tot asa.
  • Castigatorul va fi anuntat prin intermediul serviciului de mesaje oferit de Facebook.com, urmand apoi sa fie confirmat telefonic la numarul de telefon furnizatde participant. Castigatorul va comunica Organizatorilor urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, varsta, domiciliul/ resedinta unde locuieste permanent in mod legal, numarul de telefon, adresa de e-mail. De asemenea, castigatorul va primi informatii referitoare la premiul castigat si procedura care trebuie indeplinita pentru a intra in posesia premiului.
Premiile: Premiile Campaniei includ 20 de vouchere de cumparaturi pe ZorileStore.ro, fiecare voucher avand valoarea produsului nominalizat de participantii castigatori in aplicatia "Cadouri de Craciun". Valoarea unui voucher nu poate depasi suma de 500 lei. In cazul in care produsul ales nu este disponibil in magazin la data extragerii, castigatorul va putea alege un alt produs de aceeasi valoare.Premiul va fi expediat de catre Organizatori, intr-o perioada de maxim 30 zile din momentul anuntarii castigatorilor, prin serviciul de posta/coletarie. Refuzul de a primi premiul conduce la pierderea dreptului castigatorilor la premiu. PARTICIPA LA CONCURS!