Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei, de 300 lei sau de 100 lei!

Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei, de 300 lei sau de 100 lei!

[like_to_read]

PERIOADA DE DESFASURARE: Concursul se va desfasura incepand cu data de 29 iulie 2013 ora 00:00 si se va incheia la data de 18 august 2013, ora 24:00.Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

MECANISMUL CONCURSULUI: La concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, cu conditia de a completa formularul pus la dispozitie, cu datele solicitate. Click pentru formularul de inscriere la concurs. Odata inscrisi la concurs, toti participantii vor participa la extragerea din data de 19 august 2013.

FOARTE IMPORTANT! Nu vor fi luate in considerare persoanele care se inscriu cu adrese de e-mail invalide. Pentru revendicarea premiilor, castigatorilor li se va cere sa confirme datele cu care s-au inscris in concurs, prin trimiterea unui e-mail de pe adresa mentionata in  formularul de inscriere, catre  concurs@buzurel.ro. De asemenea concurentii au dreptul la o singura inscriere in concurs. Persoanele care se inscriu de mai multe ori folosind acelasi nume, numar de telefon sau adresa de email vor fi descalificati. Pentru ca premiile sa poata fi validate, participantii au obligatia de a completa corect toate campurile formularului.

DESEMNAREA CASTIGATORILOR Castigatorii concursului vor fi desemnati in urma tragerii la sorti care se va organiza prin intermediul site-ului random.org in data de 19 august 2013. In urma extragerii, inregistrarea video precum si castigatorii vor fi postate pe blog-ul Buzurel.ro.

ANUNTAREA CASTIGATORILOR Numele castigatorilor desemnati de catre Buzurel.ro vor fi anuntate in cursul zilei 19 august 2013. ATENTIE! Daca datele trecute in  formularul pentru inscrierea la concurs sunt gresite, iar contactarea persoanelor castigatoare este imposibila, (numarul de telefon si adresa de e-mail sunt gresite, sau numele si prenumele nu coincind cu cele din buletin), aceasta isi pierd orice drept asupra premiilor, caz in care se apeleaza la persoana aflata pe pozitia urmatoare din lista extrasa.

EXPEDIEREA PREMIILOR Castigatorii vor fi contactati telefonic de catre Buzurel.ro, in vederea validarii datelor cu care acestia s-au inscris in concurs si a anuntarii premiilor castigate. Cei trei castigatori vor primi cate un cod de voucher valoric. Codul de voucher se transmite pe adresa de mail a fiecarui castigator. Codul de voucher poate fi folosit exclusiv in perioada 19 august 2013 – 31 august 2013 pentru orice produse achizitionate de pe site-ul www.Buzurel.ro. Pentru a beneficia de discountul valoric, castigatorii vor introduce codul de voucher in campul aferent atunci cand vor plasa comanda lor. Codul de voucher nu poate fi cumulat cu alte vouchere, dar se poate aplica si la produsele aflate in alte promotii. Nu este posibila inlocuirea voucherului cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii.

PREMII Premiile concursului sunt:

  • Premiul I: Un voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei!
  • Premiul II: Un voucher de cumparaturi in valoare de 300 lei!
  • Premiul III: Un voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei!

Premiile nu se acorda in bani. Organizatorul isi rezerva dreptul de a introduce premii noi pe parcursul desfasurarii concursului. Adaugarea de premii este insotita de o notificare atat in pagina regulamentului concursului, precum si in pagina concursului propriu-zis.

PARTICICPA LA CONCURS!

[/like_to_read]