Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un troller pentru laptop, un portofel barbatesc sau o umbrela unisex!

Concurs: Castiga un troller pentru laptop, un portofel barbatesc sau o umbrela unisex!

Concurs: Arată-ne ca ştii ce înseamnă să fii un gentleman şi GQ te premiază!

Concursul “Câştigă cu GQ accesoriile unui adevărat gentleman!” se deruleaza in perioada  16 octombrie-30 octombrie, ora 12.00  si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Mecanismul concursului:

Utilizatorii se pot inscrie in Concurs in perioada 16 octombrie 2013 - 30 octombrie 2013, ora 12.00 , astfel:

  • completeaza corect si complet datele solicitate in primul ecran al quiz-ului (nume, e-mail, numar de telefon)
  • confirma abonarea la newsletter-ul saptamanal GQ intai in quiz si apoi din mesajul trimis de Organizator pe adresa de e-mail completata de jucator in quiz (utilizatorii care sunt deja abonati la  newsletterul GQ nu vor primi acest e-mail de confirmare a abonarii)
  • confirma in quiz ca este de acord cu prezentul Regulament de concurs
  • raspunde la intrebarile quiz-ului cat mai repede posibil pentru a acumula cat mai multe puncte in Clasamentul de concurs. Punctele se acorda pentru raspunsurile corecte dar si in functie de timpul de reactie al jucatorilor.
  • pentru a castiga premiul concursului, utilizatorii trebuie sa joace quiz-ul pana obtin cel mai bun punctaj cu care sa se situeze pe primele 3 locuri in Clasamentul de concurs pe data de 30 octombrie  2013, ora 12:00.
  • confirma abonarea la newsletter-ul GQ Romania.

Utilizatorii pot completa mai multe quiz-uri pe parcursul concursului, dar punctajele obtinute nu se vor cumula, in clasamentul de concurs fiind inregistrat doar quiz-ul la care se obtine cel mai bun punctaj.

Premiul concursului:

Organizatorul va oferi 3 premii in cadrul Concursului, acestea constand intr-un troller pentru laptop, un portofel barbatesc si o umbrela unisex. (Valoarea troller-ului PC Ready Business 15,6” este de 630 lei, TVA inclus. Valoarea portofelului pentru barbati Tuscany este de 500 lei, TVA inclus. Valoarea umbrelei este de 160 lei, TVA inclus.) Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

Desemnarea si anuntarea castigatorilor:

Concursul va avea 3 castigatori, care vor fi desemnati de catre Organizator in maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea concursului. Organizatorul  va premia utilizatorii situati pe primele 3 locuri din Clasamentul de concurs, care au obtinut cele mai bune punctaje in Quiz pana la data de  30 octombrie 2013 , ora 12.00  si care respecta toate prevederile prezentului Regulament de concurs.

PARTICIPA LA CONCURS!