Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un tricou, inscriptionat cu autograful jucatorului Novak Martinovic!
SuntStelist.ro si  Novak Martinovic, fundașul echipei noastre, vă invită începând de astăzi la concurs. Continuăm astfel seria concursurilor cu care v-am obișnuit până acum și vă oferim, cu sprijinul lui Novak, tricoul acestuia de joc, inscripționat cu autograful jucatorului sârb.
  • Pasul 1: Apasa butonul Like (imi place) avand contul tau de Facebook deschis.
  • Pasul 2: Apasa butonul Share pe Facebook si posteaza articolul pe contul tau de facebook ( articolul trebuie sa ramana postat cu data inscrierii in concurs ), stergerea articolului de pe contul dumneavoastra va duce la eliminarea din concurs.
  • Pasul 3 :Subscrie, introdu numele si adresa de email in formularul de mai jos, selecteaza concurs, apasa Aboneaza-te la newsletter, confirma accesand adresa ta de mail si ai intrat in concurs.
Pentru a intra in concurs este necesara parcurgerea cu atentie a celor 3 pasi de mai sus.Concursul se va desfasura in perioada 24 ianuarie-16 februarie, iar castigatorul se va desemna prin tragere la sorti filmata, premiul fiind tricoul lui Novak Martinovic cu autograf. PARTICIPA LA CONCURS![youtube id="vxe6wp1rPtw" width="600" height="350"]