Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un tonic facial hidratant si rejuvenant pentru ten gras si un ulei purifiant pentru orice tip de ten cu chimen si canepa!

Concurs: Castiga un tonic facial hidratant si rejuvenant pentru ten gras si un ulei purifiant pentru orice tip de ten cu chimen si canepa!

Ce trebuie sa faci?
  1. Sa dati LIKE la pagina Edermatolog si la poza de concurs (public)
  2. Sa dati DISTRIBUIE pozei de concurs pe profilul dvs.(public)
  3. Sa lasati un COMMENT la poza de concurs din album cu numarul de participare( ex: daca inaintea dvs persoana care a intrat in concurs a lasat comment cu "NUMARUL 1" dvs veti lasa un comment cu " NUMARUL 2" ).
Perioada in care se desfasoara concursul: 19.11.2012 - 02.12.2012 ( Cadou de Mos Niculae :)) – pana la atingerea unui prag de minim 600 like-uri, altfel se prelungeste in conformitate.In ce consta premiul?
  • - Un tonic facial hidratant si rejuvenant pentru ten gras – 50ml
  • - Un ulei purifiant pentru orice tip de ten cu chimen si canepa – 10ml
Ambele produse sunt realizate cu ingrediente naturale şi organice, certificate de Ecocert Greenlife. VALOAREA TOTALA A PREMIULUI : 75 RONExtragerea o sa aiba loc cu ajutorul site-ului random.org . Pe data de 3 decembrie vom anunta castigatorul. Acesta va trebui sa ne contacteze prin email sau comentariu la postare, in maxim 24 ore de la afisarea rezultatului, sau vom extrage alt castigator. Va rugam nu distribuiti de mai multe ori. PARTICIPA LA CONCURS!