Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon mobil Samsung Galaxy Nexus I9250 sau geanta de umar Universal Channel!
Concurs: Castiga un telefon mobil Samsung Galaxy Nexus I9250 sau geanta de umar Universal Channel!
Găseşte-ţi perechea ideală şi câştigă!
Dacă aveţi 18 ani sau mai mult, puteţi opta să vă înscrieţi în Concursul Match Maker  inclus în Aplicaţie şi, prin înscrierea în Concurs, recunoaşteţi şi sunteţi de acord să acceptaţi următorii termeni şi următoarele condiţii suplimentare privind Concursul.Eligibilitate:
  1. Vârsta: Participanţii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult.
  2. Rezidenţa: Participanţii trebuie să fie rezidenţi legali în România.
  3. Angajaţi: Angajaţii sau agenţii Societăţii, dezvoltatorul Aplicaţiei şi rudele apropiate ale acestora nu sunt eligibile pentru înscriere.
Data: Concursul începe la data de 13 septembrie 2012 şi se încheie la 23.59 (ora Romaniei) la data de 4 octombrie 2012 („Încheiere”).Înscriere: Participanţii trebuie să fi adăugat Aplicaţia la pagina lor de Facebook şi să fi jucat jocul Match Maker din cadrul Aplicaţiei înainte de a li se oferi oportunitatea de a se înscrie în Concurs. Participanţii trebuie să urmeze oricare instrucţiuni privind Concursul prevăzute în Aplicaţie. Doar înscrierile efectuate strict în conformitate cu instrucţiunile privind Concursul şi aceşti termeni şi aceste condiţii vor fi valabile. Participanţii se pot înscrie în Concurs o singură dată în oricare zi (de la ora 00.00 la ora 23.59), indiferent dacă oricare înscriere individuală este realizată în întregime de un participant. Dumneavoastră sunteţi de acord că Societatea nu suportă nicio răspundere pentru oricare înscrieri nevalabile şi/sau incomplete şi/sau pentru înscrierile care nu sunt primite de Societate.Alegerea câştigătorilor: După Încheiere, participantul care a răspuns corect la majoritatea întrebărilor în cadrul oricărei înscrieri individuale va câştiga premiul cel mare al Concursului. Indiferent de numărul înscrierilor în Concurs de către un participant, fiecare înscriere va fi luată în calcul în mod individual şi punctajele nu sunt cumulative. În cazul în care cel mai mare număr de răspunsuri corecte a fost înregistrat de mai mult de un participant, participantul (din rândul participanţilor cu cele mai mari punctaje) care a răspuns corect la întrebări în cel mai scurt timp va câştiga premiul cel mare al Concursului. În cazul în care cel mai mare număr de răspunsuri corecte şi cel mai rapid timp au fost înregistrate de mai mult de un participant, participantul (din rândul participanţilor cu cele mai mari punctaje şi cel mai rapid timp) care a fost primul care a răspuns corect la întrebări în cel mai rapid timp va câştiga premiul cel mare al Concursului. Premiile mai mici ale Concursului vor fi acordate in ordine descrescatoare următorilor 21 (douzeci şi unu) de participanti înscrişi în Concurs care au răspuns corect la întrebări în cel mai scurt timp. Alegerea câştigătorilor de către Societate va fi definitivă.Premii: Există mai multe premii, care sunt următoarele:
  • (a) premiul cel mare care constă într-un telefon mobil Samsung Galaxy Nexus I9250, Titanium Silver, în valoare de 1.719.9 RON (cu TVA inclus) si
  • (b) 21 (douăzeci şi unu) de premii mici, constând în 21 (douăzeci şi unu) de genţi de umăr Universal Channel, în valoare de 58,47 RON (cu TVA inclus) fiecare.
Premiile sunt netransferabile. Nicio alternativă în numerar nu este disponibilă în locul premiilor. În eventualitatea puţin probabilă că un premiu va deveni nedisponibil, Societatea îşi rezervă dreptul de a-l înlocui cu un premiu cu o valoare egală. Câştigătorul unui premiu este responsabil pentru oricare şi toate costurile şi cheltuielile care nu sunt specificate în descrierea premiului. PARTICIPA LA CONCURS!