Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon Vodafone 455 White!
REGULAMENT CONCURS : Care sunt judetele in care apare mesajul LOGO CONCURS ?Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Regulamentul Oficial al concursului "Care sunt judetele in care apare mesajul LOGO CONCURS? " este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.judetultau.ro.Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.judetultaul.ro .Zona de desfasurare a concursului:Concursul "Care sunt judetele in care apare mesajul LOGO CONCURS?" se desfasoara la nivel national, in perioada 11 februarie 2012 - 30 martie 2012 ( ora17).Mecanismul concursului:
  • Concursul se desfasoara online, pe site-ul www.judetultau.ro , in fiecare zi, in intervalul orar 00:00 - 24:00, in perioada mai sus mentionata.
  • Pentru a participa la concurs trebuie sa indeplinesti corect cerintele concursului;
  • Nu este permisa inscrierea la concurs a aceleiasi persoane de mai multe ori, de pe aceeasi adrese de e-mail. Persoanele care nu respecta aceasta cerinta vor fi descalificate in orice moment, fara a fi anuntate in prealabil.Intra in concurs doar persoanele care au raspuns corect la intrebare.
  • Hotararea comisiei de desemnare a castigatorilor este defintiva si incontestabila.
  • Castigatorii vor fi desemnati pe baza tragerii la sorti ce se va efectua in data de 30 martie 2012 in prezenta echipei judetultau.ro si a partenerilor acestuia. ( fiecare adresa de e-mail inscrisa in concurs va primi un numar cu care intra la tragerea la sorti). Intrebarea se refera la mesajul care apare in anumite judete de pe site-ul judetultau.ro in partea dreapta.
 Premiul:
  • Premiul consta intr-un telefon Vodafone 455 White
  •  Castigatorul nu poate schimba premiul, nu pot solicita contravaloarea in bani a premiului castigat si nu il pot ceda in favoarea altor persoane, indiferent de gradul de rudenie existent intre castigatori si acestea.
  • Castigatorul va fi afisat pe site-ului www.judetultau.ro (timp de 10 zile de la desemnarea castigatorului). Castigatorul va fi anuntat atat pe site, cat si pe e-mail.
  •  Organizatorul se obliga, de asemenea, sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor sau castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.
  • Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului si sa fie prelucrate in scopul prezentului regulament si sunt de acord ca Organizatorul sa foloseasca adresele de mail cu care s-au inscris in concurs pentru a trimite promotii legate de www.judetultau.ro
Procedura pentru revendicarea, validarea si primirea premiilor
  • Castigatorul va fi contactat in baza informatiilor furnizate de acesta in momentul inscrierii pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact gresite sau nu a furnizat deloc date de contact si nu va putea fi contactat i se va retrage premiul si va fi reportat pentru urmatorul clasat. Premiul va fi, de asemenea, reportat in cazul in care castigatorul refuza sau se afla in imposibilitatea de a face dovada datelor de identificare in termen de 30 zile de la data anuntarii sale ca si castigator.
Dreptul de participare
  • La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul/ resedinta in Romania.
  • Participarea la concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament oficial.
  • Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto si video de catre Organizator.
PARTICIPA LA CONCURS!