Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un stick USB de 16 GB!

Concurs: Castiga un stick USB de 16 GB!

USB BioPrint FlashPen Vrei să câștigi o memorie USB de 16 GB?Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este să apeși butonul Îmi place la pagina de Facebook a portalului 3Produse.ro.Vor participa la concurs toate persoanele care au dat click pe Îmi place până la data de 23 Decembrie inclusiv. Condiția necesară pentru acordarea premiului este strângerea unui nr. minim de 1000 de Like-uri. De aceea, pentru a te asigura că ai șanse de câștig, distribuie această pagină prietenilor tăi. Poți face asta chiar acum prin click pe link-ul ”Trimite”:În perioada 26 Noiembrie – 23 Decembrie 2012 portalul 3Produse.ro desfăşoară un concurs în care oferă drept premiu un stick USB de 16 GB.Despre premiu:- Nume: BioPrint FlashPen - Tip: memorie USB FlashDisk - Capacitate: 16 GB - Caracteristici:
  • Protejează informațiile stocate prin cea mai bună parolă: amprenta personală
  • Poate stoca până la 10 amprente
  • Este protejat de un metal dur, rezistent la șocuri
Notă: câștigătorul concursului va fi desemnat prin intermediul unui procedeu de trageri la sorți. Exemplu:  www.tragerilasorti.ro. Pe data de 24 Decembrie 2012 vom posta aici pagina Facebook a câștigătorului :)  Deci, atenție: Moș Crăciun există!
Termeni și condiții: Concursul se desfășoară în perioada 26 Noiembrie – 23 Decembrie 2012 (inclusiv). Participanții trebuie să aibă domiciliul în România. Câștigătorul concursului se obligă să accepte publicarea pe siteul 3Produse.ro a paginii proprii de Facebook alături de nume și prenume. Tragerea la sorți nu va fi efectuată într-un loc public. Premiul nu poate fi preschimbat în bani sau schimbat. Câștigătorul va fi anunțat în luna Decembrie în scris, pe cale electronică (mesaj pe Facebook). Acțiunile juridice sunt excluse. Datele personale ale câștigătorului (numele și prenumele) nu vor fi transmise către terți.