Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set format din rucsac Digi Life, tricou Digi Life si set Lego!

Concurs: Castiga un set format din rucsac Digi Life, tricou Digi Life si set Lego!

[like_to_read]

Concurs "40.000 de fani Digi Life Romania"! Spune-ne in comentarii aici, de ce esti fan  Digi Life Romania, da share pozei si poti sa ne iei premiile !Marele premiu: “Cel mai creativ si interesant comentariu” - set format din: rucsac Digi Life, tricou Digi Life si set Lego Trei premii prin tragere la sorti - set format din: tricou Digi Life si set Lego

DURATA CONCURSULUI:

Concursul se va desfasura in perioada 17 – 24 Iulie 2013, data de incepere a Concursului putand fi modificata datorita unor imprejurari exceptionale, independente de vointa Organizatorului. Orice modificare va fi adusa la cunostinta participantilor prin intermediul mijloacelor publice de comunicare, varianta actualizata a Regulamentului fiind disponibila pe pagina de Facebook Digi Life Romania  https://www.facebook.com/DigiLifeRo .

LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook a postului de televiziune Digi Life Romania si a celorlalte mijloace de comunicare mentionate in prezentul Regulament si aflate la dispozitia Organizatorului.

DREPTUL DE PARTICIPARE LA CONCURS:

In cadrul Concursului “40.000 DE FANI DIGI LIFE ROMANIA!” poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania, avand varsta minima de 14 ani.

MECANISMUL CONCURSULUI:

Pentru a putea participa la Concurs, participantii vor indeplini urmatoarele conditii:

  • Sa intre pe pagina de Facebook Digi Life Romania si sa devina fani (prin apasarea butonului “like” de pe pagina  https://www.facebook.com/DigiLifeRo)
  • Sa gaseasca pozele de concurs si sa continue, in comentarii, propozitia “Sunt fan Digi Life Romania pentru ca ...”
  • Sa dea share oricarei poze de concurs pe profilul lor personal (share public)

Participantii pot trimite comentarii intre miercuri, 17 iulie 2013, ora 9:00 si miercuri, 24 iulie 2013, ora 17:00. Indiferent de numarul de comentarii postate, participantii vor avea o singura sansa la concurs.

Vor fi premiate 4 comentarii: cel mai creativ si interesant comentariu si inca trei comentarii (prin tragere la sorti). Castigatorii vor fi afisati in cursul zilei de joi, 25 iulie 2013, pe pagina de Facebook Digi Life Romania.  

Nota: Participantii vor fi eliminati din concurs daca se vor inscrie cu orice alt material care nu reflecta obiectul concursului (exemple: mesaje care contin insulte, conotatii sexuale, care aduc atingere bunelor moravuri, etc.).

Acordarea premiilor nu este conditionata de achizitionarea vreunui serviciu sau produs sau de vreo alta cheltuiala suplimentara, cu exceptia cheltuielilor necesare pentru ridicarea premiilor.

DESCRIEREA PREMIILOR. DESEMNAREA CASTIGATORILOR:

Participantii la Concurs pot castiga, in baza activitatilor desfasurate, urmatoarele premii:

Marele premiu: “Cel mai bun comentariu”: - set format din: rucsac Digi Life, tricou Digi Life si set Lego

3 Premii: - set format din: tricou Digi Life si set Lego

Castigatorii nu pot opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte produse ori servicii. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Un participant nu poate castiga mai mult de un premiu. Castigatorii se vor alege dintre toti participantii care au comentat in toata perioada concursului.

Castigatorul Marelui premiu va fi desemnat de un juriu format din 3 (trei) angajati ai Organizatorului. Castigatorii celorlalte 3 premii vor fi desemnati prin tragere la sorti, prin intermediul programului random.org.

In urma centralizarii si verificarii rezultatelor inregistrate, Organizatorul va anunta numele castigatorilor Concursului (ID-urile de Facebook) si le va publica pe pagina de Facebook Digi Life Romania.

Dupa anuntarea castigatorilor, este obligatia exclusiva a castigatorilor de a revendica premiile si a se identifica drept castigatori, contactand pagina de Facebook Digi Life Romania, printr-un mesaj privat catre Digi Life Romania, trimitand urmatoarele date: Nume, Prenume, nr/serie CI/BI, adresa completa buletin, oras domiciliu, numar de telefon si email de contact.

Perioada de identificare a castigatorilor este maxim pana la data de 29 iulie, ora 23:59.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]