Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set echipament sportiv Kappa!

Concurs: Castiga un set echipament sportiv Kappa!

[like_to_read]

Kappa “Hat-Trick”

Trage aer în piept, alege-ți locul în teren și înscrie! E timpul să arăți cât de bine știi să joci fotbal… fără să intri pe teren. Înscrie goluri online ca să câștigi premii cât se poate de reale.

​Doar 3 goluri te despart de premiile puse în joc: câte 2 puncte bonus pentru reduceri la colecția Kappa, la fiecare “Hat-Trick” înscris, și o minge de fotbal Kappa pe care o poți câștiga în fiecare zi. Iar la final te așteaptă tragerea la sorți pentru marile premii.

Ești gata? Atunci să-nceapă meciul!

Instrucțiuni:

​Ca să începi jocul apasă pe butonul »Joacă«. Nu uita că fiecare meci are o limită de timp. Poți să-ți poziționezi jucătorul pentru șut cu săgețile »stânga« și »dreapta« de pe tastatură. Apoi apeși tasta spacepentru a trage la poartă. Dacă folosești o tabletă, poți apăsa pe jucător ca să șutezi.

Înscrie 3 goluri în 20 de secunde ca să câștigi punctele bonus sau chiar o minge de fotbal Kappa.

​Se acordă 2 puncte bonus pe zi, iar câștigătorii sunt înscriși automat la tragerile la sorți. Poți câștiga zilnic o minge Kappa sau la final unul din cele 3 seturi de echipament sportiv Kappa.

​La finalul jocului completează datele personale în formular și vei primi un e-mail de confirmare pe adresa ta. Cu acest e-mail, în formă tiparită, vei putea ridica premiul din stația OMV aleasă de tine.

​Destulă teorie. Să trecem la practică. Intră în teren!

Colecția Kappa:

Produsele Kappa sunt sinonime cu performanța în sport și un stil de viață activ. Cu noua colecție vei găsi un echipament performant, potrivit atât pentru marile arene sportive, cât și pentru sala la care te antrenezi de obicei.

Din colecție fac parte un rucsac și o geantă de călătorie, garantate pentru o rezistență și utilizare îndelungată. Mingile Kappa sunt perfecte pentru meciuri în sală sau pe iarbă. Căștile audio dau un nou ritm alergărilor tale de dimineață, iar timpul, distanța și viteza le poți urmări cu ajutorul ceasului sport. Prosopul Kappa e potrivit atât pentru sesiuni intense de antrenament, dar și pentru dimineți liniștite la plajă.

Noua colecție Kappa te așteaptă în orice stație OMV cuun discount de până la 75%.

Înscrie puncte în joc ca să ajungi mai repede la discount-urile pentru colecția Kappa!

  • Premii zilnice: In fiecare zi poti castiga unul din premiile puse in joc. Inscrii 3 goluri, iti lasi datele in formular si castigi 2 puncte bonus pentru reduceri la colectia Kappa. In plus, zilnic poti castiga prin tragere la sorti si o minge de fotbal, ca sa repeti pe teren ce ai invatat aici.

Castigi o singura data pe zi, dar poti juca de cate ori vrei tu.

  • Marele premiu: 3 x set echipament sportiv Kappa

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]