Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de produse de la Ischia Cosmetice!

Concurs: Castiga un set de produse de la Ischia Cosmetice!

slide1

[like_to_read]

Cand frumusetea vine de la Natura!

 "ISCHIA LE TERME DELLA BELLEZZA" - Cosmetice Naturale, a creat o linie de produse cosmetice speciale,care  actioneaza bland  si natural, făra a schimba pH-ul pielii, reface hidratarea corespunzatoare, reda prospetime si catifelare tenului.

Combinatia perfecta dintre extractele naturii, apele termale si tehnologiile avansate a facut ca „ISCHIA  LE TERME DELLA BELLEZZA” sa realizeze linia de produse cosmetice  naturale pentru ingrijirea fetei si a corpului cunoscute in intreaga lume. Apele termale din Ischia sunt alcaline, contin sulf, iod, clor, fier, potasiu si oligoelemente ale substantelor active.

CREMA ANTIRID  ISCHIA COSMETICE  (50 ml)-  pentru piele tanara, este dedicata tenului care are nevoie fundamentala de ingrijire in fiecare zi pentru a ramane frumos odata cu trecera timpului si pentru a lupta cu primele semne de pierdere ale elasticitatii. Datorita ingredientelor sale active cum ar fi: Vitamina E, Morcov, Ulei  de seminte de rosii, Ulei esential de portocale, ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare, combate primele semne ale trecerii timpului. Aplicati produsul in fiecare zi . Pret: 79 RON

ARGILA ANTICELULITICA REACTIVANTA  ISCHIA COSMETICE  100 ml. Un remediu anticelulitic datorita sinergiei dintre apa termala, argila si ingredientele active utilizate in formula precum: fucus, extract pelvetie canaliculata (alga bruna), extract de castan, extract de lamaie si uleiuri esentiale (portocal si ienupar). Cum se utiliseaza: Se amesteca produsul direct in plic, se aplica pe zonele afectate, masandu-se usor.Se lasa timp de aproximativ 10 minute si apoi se scoate produsul cu utilizarea dusului. Pret: 26 ron

Mai multe detalii pe:  http://www.ischiacosmetice.ro/

Participa la concurs in perioada 21 iunie – 5 iulie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 4 seturi formate din: crema antirid si argila termala. 

Raspunde la urmatoarea intrebare:Ce ingredient contine crema antirid?
PARTICIPA LA CONCURS!
  1. Participa la concurs in perioada 21 iunie – 5 iulie 2013 si poti castiga unul dintre cele 4 seturi formate din: crema antirid si argila termala oferite de Ischia Cosmetice!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 5 iulie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.rocare sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat

[/like_to_read]