Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de produse Carolina Herrera 212!

Concurs: Castiga un set de produse Carolina Herrera 212!

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online.Magazinul online  Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.De patru ani,  Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice. Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a setului  Carolina Herrera 212Setul Carolina Herrera 212 contine Apa de Toaleta 60 ml si Lotiune de corp 100 ml. Parfumul are note florale precum floarea de portocal, mandarina, bergamota, gardenia, caramel, iris, crin, lemn de santal si mosc alb. Inscrie-te in concurs: 1. Mentioneaza in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum de pe site-ul Parfumexpress.ro i-ai darui iubitului tau de Mos Nicolae (mentioneaza si link-ul produsului in comentariul tau); 2. Da  LIKE paginii de  Facebook Ele.ro; 3. Da  LIKE paginii de  Facebook Parfumexpress.Poti fi chiar tu fericita castigatoare a setului de produse Carolina Herrera 212. PARTICIPA LA CONCURS!Nu uita: Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de  parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati. Acum, pe langa  parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului. Regulament concurs:
  • - Concursul de desfasoara in perioada 26 noiembrie 2012 - 3 decembrie 2012, ora 12.00;
  • - Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc toate cele trei cerinte ale concursului;
  • - Se va desemna, in data de 3 decembrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui set de produse `Carolina Herrera 212`;
  • - Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
  • - Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.