Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de cosmetice solare oferite de Chicco!

Concurs: Castiga un set de cosmetice solare oferite de Chicco!

[like_to_read]

V-aţi pregătit să plecaţi în căutarea soarelui de la malul mării?  Cel mic probabil că este cel mai nerăbdător să zâmbească şi să se joace pe nisip. Aceste momente rămân în amintirea copiilor noştri, chiar dacă ni s-ar părea că sunt prea mici pentru a reţine ceva. Pentru că ne gândim la plecarea la mare, întrebarea noastră din această săptămană este: Când aţi fost pentru prima dată cu copilul la mare şi ce momente frumoase vă amintiţi de atunci?

Aşteptăm răspunsurile în formularul de concurs, iar noi vă vom premia cu un set de cosmetice solare oferite de Chicco.

  • Chicco Sun Cream 0 luni + SPF 50+, 75 ml oferă protecţie maximă, datorită factorului foarte ridicat de protecţie solară 50+ şi a filtrelor oligominerale pentru protecţie UVB şi UVA. Crema poate fi folosită încă de la naştere, atât de copii, cât şi de adulţii cu pielea sensibil. Se poate aplica foarte uşor pe întreaga suprafaţă a pielii. Este rezistentă la apă şi conţine vitamina E, cunoscută şi sub denumirea de "vitamina vieţii", deoarece păstrează elasticitatea pielii.
  • Chicco Loţiune după plajă 0 luni +, 200 ml calmează, hidratează, răcoreşte şi vindecă pielea afectată de expunerea la soare, eliminând  senzaţia de piele uscată, care „strânge” şi „ustură”. Conţine ulei de măsline şi extract de Aloe Vera, ingrediente naturale recunoscute pentru beneficiile aduse în tratarea arsurilor solare. Este imbogăţită cu vitamina E, cunoscută.

Cremele de la Chicco pentru protecţie solară sunt testate din punct de vedere dermatologic şi microbiologic. Sunt recomandate cu încredere persoanelor care suferă de diverse alergii, fiind hipoalergice. Nu conţin alcool sau coloranţi artificiali. Fiind fără miros, sunt recomandate spre utilizare atât de bebeluşi, cât şi de către femeile însărcinate.

Câştigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorţi marţi, 2 iulie, ora 16:00.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]