Acest concurs a expirat în data de 2013-09-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un sejur la mare ( 6 nopti cazare pentru 2 persoane)!

Concurs: Castiga un sejur la mare ( 6 nopti cazare / 2 persoane)!

LOCUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:

Concursul se va desfăşura pe internet prin intermediul paginii de Facebook Okazii Fashion.

DURATA CONCURSULUI:

Concursul se va desfăşura în perioada  26 August 2013 – 6 Septembrie 2013.

DREPTUL ŞI CONDIŢIILE DE PARTICIPARE

Concursul „Câștigă un sejur la mare oferit de NEFERTITI TRAVEL” este deschis tuturor utilizatorilor de internet, care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 26 august 2013, rezidenţi în România, care au un cont de Facebook și care vor îndeplini condițiile de participare afișate (denumiţi, împreună, în continuare „Utilizatorii”). În cazul în care câştigătorul premiului este o persoană incapabilă din punct de vedere juridic aceasta este îndreptăţită să intre în posesia premiului numai după ce a primit aprobarea scrisă şi semnătura reprezentantului său legal (părinte, tutore etc.), fiind necesară dovedirea de către acesta a calităţii sale de reprezentant, printr-un document ce urmează a fi prezentat la ridicarea premiului.

MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:

Ce trebuie să faci:

  1. În perioada 26 August – 6 Septembrie 2013, cei care doresc înscrierea în cadrul concursului vor trebui să dea „LIKE & SHARE” concursului Câștigă un sejur la mare oferit de NEFERTITI TRAVEL pe FACEBOOK Okazii Fashion.
  2. Abonează-te la newsletterul OKAZII accesând link-ul  AICI.
  3. Câştigătorul concursului va fi ales prin tragere la sorţi,  în termen de o zi lucrătoare de la încheierea concursului.

PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL ACESTUI CONCURS:

  • 1 x 6 nopti cazare / 2 persoane, COMPLEX STEAUA DE MARE – Hotel MEDUZA/DELFINUL 3*, EFORIE NORD in Perioada 13-18 Septembrie 2013 in valoare de 690 EURO

Desemnarea castigatorului se va face pe 7 Septembrie.