Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un scuter Vespa LX 50 sau premii instant!

Concurs: Castiga un scuter Vespa LX 50 sau premii instant!

[like_to_read]

ARIA DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI:

Concursul este organizat si se desfasoara la nivel national, online la adresa web https://www.facebook.com/AperolSpritzRomania in cadrul aplicatiei Spritz up your life ce poate fi accesata la link-ul urmator:  http://www.facebook.com/AperolSpritzRomania?sk=app_204555229697241

Concursul se desfasoara la nivel national in locatii selectionate din orasele Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi, Craiova, Galati, Brasov, Sibiu si Cluj.

Campania va fi lansata la data de 27 Iunie 2013 ora 15:00 si va dura pana la data de 04 Septembrie 2013, ora 23:59 (inclusiv).

PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI:

In cadrul Concursului vor fi acordate prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • Premiile instant oferite sunt : ochelari de soare, papuci de plaja, palarii de plaja, magneti de frigider. (Bucati: 10.000 magneti de frigider, 2900 ochelari, 1100 palarii si 1000 perechi de papuci de plaja.)
  • Premiul cel mare al promotiei, care se va acorda prin tragere la sorti este : Scuter Vespa Lx 50 2T (Bucata: 1)

Niciunul dintre premiile Concursului nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Pentru a participa la campania promotionala Participantul trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • I. Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele conditii:
    • a. sa faca dovada achizitionarii din locatiile selectate a unui long drink Aperol Spritz la pretul special comunicat in oferta locatiei in intervalul orar in care Echipa Aperol se afla in locatie.
    • b. sa fie de acord sa se inscrie in concurs prin introducerea datelor de contact solicitate (nume,  prenume, email si telefon) in aplicatia dedicata pe care echipa Aperol o va pune la dispozitie pe un  suport electronic tip tableta. 

Cu aceste doua conditii simultane indeplinite, pentru fiecare Aperol Spritz achizitionat consumatorii vor primii un premiu instant surpriza constand in: papuci de plaja, palarii, ochelari de soare, magneti de frigider. Premiile se ofera in limita stocului disponibil. Premiile se acorda in limita a 1 (un) premiu pentru fiecare Aperol Spritz, doar in intervalul de timp in care promoterii sunt prezenti in locatie.

Participantii care vor accepta sa intre si sa realizeze toti pasii pe tableta iPad care se afla in posesia promoterilor vor castiga instant unul dintre premiile mentionate de mai sus.

Pasii aplicatiei sunt:

  1. Punerea in paharul Aperol a ingredientelor din care se face long drink-ul Aperol Spritz.
  2. Completarea formularului in care se cer urmatoarele date: nume, prenume, email, telefon.

Dupa realizarea acestor doi pasi Participantul va primi automat si aleator unul dintre premiile instant.

Pentru premiul cel mare oferit la finalul promotiei prin tragere la sorti. Pentru a intra in posesia acestui premiu, participantii la promotie accepta ca Echipa Aperol sa ii fotografieze in locatie intr-o scena in care sunt incadrati de o rama foto tip piesa de puzzle. Participantul isi da acordul prin participarea la aceasta campanie pentru publicarea fotografiei facute de Echipa Aperol pe pagina de internet www.facebook.com/AperolSpritzRomania si in aplicatia de campanie disponibila la adresa urmatoare: http://www.facebook.com/AperolSpritzRomania?sk=app_204555229697241

  • II. Dupa ce Participantii au parcurs etapa I de mai sus, pentru a intra in tragerea la sorti pentru premiul cel mare, acestia trebuie sa acceseze aplicatia de Facebook , Spritz up your life ce poate fi accesata la urmatorul http://www.facebook.com/AperolSpritzRomania?sk=app_204555229697241 si sa parcurga urmatorii pasi:
    • a) Sa intre in aplicatia Spritz up your life
    • b) Sa devina fani ai paginii Aperol Spritz Romania daca nu sunt
    • c) Sa parcurga pasii aplicatiei:

a. Sa caute in sectiunea Galeria de imagini fotografia personala facuta de catre Organizator conform etapei I de mai sus folosind filtrele puse la dispozitie de catre aplicatie ( Oras, Data, Locatie )

b. Dupa ce a gasit fotografia sa dea click pe ea si sa isi realizeze un puzzle cu fotografii persoale din profilul de Facebook.

c. Dupa ce a realizat puzzle-ul trebuie sa completeze formularul in care se cer nume, prenume, email si numarul de telefon.

Daca un participant nu a parcurs etapa I de mai sus pentru ca nu s-a intalnit cu Echipa Aperol in orasele si locatiile selectate acesta poate intra in tragerea la sorti pentru premiul cel mare, daca acceseaza aplicatia de Facebook , Spritz up your life la urmatorul link: http://www.facebook.com/AperolSpritzRomania?sk=app_204555229697241 si sa parcurga urmatorii pasi:

  • a) Sa intre in aplicatia Spritz up your life
  • b) Sa devina fani ai paginii Aperol Spritz Romania daca nu sunt
  • c) Sa parcurga pasii aplicatiei:

a. Sa intre in sectiunea Galerie si sa isi incarce o fotografie in care sa apara Participantul impreuna cu o sticla de Aperol pentru a realiza un puzzle apasand butonul din partea de jos a sectiunii.

b. Dupa ce a realizat puzzle-ul trebuie sa completeze formularul in care se cer nume, prenume, email si numarul de telefon.Fotografiile realizate de catre promoteri vor fi incarcate in aplicatia de Facebook in termen de 3 zile lucratoare de la data realizarii acestora.

Un Participant poate realiza un singur puzzle pe toata perioada promotiei si poate selecta pentru realizarea puzzle-ului doar fotografia in care apare Participantul. In caz contrar acesta va fi desclaificat si nu va intra in tragerea la sorti.

Desemnarea castigatorului premiul cel mare se face prin tragerea la sorti dintre toti participantii care s-au inscris prin intermediul aplicatiei de Facebook – Spritz up your life conform prezentului regulament.

Extragerea va avea loc in data de 10 septembrie 2013 si va fi facuta la sediul Societatii Imputernicite, ora 15.00.

Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorul dintr-o baza de date ce contine toti clientii participanti in campanie care indeplinesc conditiile de participare conform prezentului regulament.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]