Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un schimb complet de ulei!

Concurs: Castiga un schimb complet de ulei!

ulei Campania este organizata pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator web site-ului accesibil la adresa  www.facebook.com/PristaOilRomania. Campania incepe pe 30 octombrie 2012 la ora 12:00 si se incheie pe 10 decembrie 2012 la ora 12:00.La Campanie pot participa toate persoanele fizice care la data inceperii Campaniei au implinit varsta de 18 (optsprezece) ani, care au resedinta in Romania, care detin un autovehicul proprietate personala si care, pe durata de desfasurare a Campaniei.Reguli de participare:
  1. Participantii trebuie sa aiba un cont de utilizator pe site-ul  www.facebook.com, identificat cu numele si prenumele reale si un autovehicul proprietate personala, indiferent de caroserie sau tonaj. In cazul in care nu detineti un cont de utilizator pe site-ul  www.facebook.com, va puteti crea unul la adresa  www.facebook.com. Crearea unui cont pe site-ul  www.facebook.com este gratuita.
  2. Participarea la Campanie se realizeaza prin vizitarea paginii  www.facebook.com/PristaOilRomania si accesarea sectiunii (tab) “SCHIMBI ULEIUL CU UN LIKE!” din meniul paginii. Inscrierea  propriu-zisa in Campanie se face prin accesarea butonului “Like’ (versiunea in limba engleza) sau “imi place” (versiunea in limba romana). Tragerea la sorti se va face electronic, la finalul Campaniei, la sediul Organizatorului din Bucuresti, Str. Costache Negri, Nr. 2, Sector 5, iar castigatorii vor fi anuntati pe  www.facebook.com/PristaOilRomania.
  3. Castigatorii Campaniei vor fi desemnati, prin tragere la sorti, dintre utilizatorii site-ului www.facebook.com care au accesat butonul “Like”  (versiunea in limbea engleza) sau “imi place” (versiunea in limba romana) in sectiunea (tab-ul) “SCHIMBI ULEIUL CU UN LIKE!” a paginii  www.facebook.com/PristaOilRomania.
  4. In cadrul tragerii la sorti, dintre Participantii la Campanie se vor extrage intai 10 castigatori, iar apoi 20 de rezerve. Daca un castigator nu poate primi premiul (refuza premiul sau datele personale au fost introduse gresit si nu poate fi contactat dupa 3 incercari in zile diferite, etc.), premiul va fi reportat primei rezerve extrase si tot asa. Extragerea castigatorilor si a rezervelor se va face cu ajutorul mecanismului random.org.
  5. Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul serviciului de mesaje oferit de  www.facebook.com, urmand apoi sa fie confirmati telefonic la numarul de telefon furnizat de participant. Castigatorii vor comunica Organizatorului urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenumele, varsta, domiciliul/resedinta unde locuieste permanent in mod legal, numarul de telefon, adresa de e-mail, marca, modelul, motorizarea, anul fabricatiei si numarul de kilometri parcursi ai autovehiculului proprietate personala. De asemenea, castigatorii vor primi informatii referitoare la premiul castigat si procedura care trebuie indeplinita pentru a intra in posesia premiului.
Premiile:Se vor acorda in total 10 premii. Fiecare premiu consta intr-o anumita cantitate de ulei de motor, exprimata in litri si necesara efectuarii unui schimb complet de ulei. Cantitatea si tipul de ulei de motor pot varia in functie de marca, modelul, motorizarea, anul de fabricatie si numarul de kilometri parcursi ai autovehiculului proprietate personala a fiecarui castigator in parte.Castigatorii vor primi premiul, in termen de maxim 30 de zile de la validare. Castigatorilor din Bucuresti li se vor inmana premiile de catre Organizator, la sediul acestuia din Bucuresti, Str. Costache Negri, Nr. 2, Sector 5. Desigur, refuzul de a primi premiul conduce la pierderea dreptului castigatorului la premiu.Validarea inscrierilor va fi facuta de catre Organizator sau reprezentanti ai Organizatorului, prin verificarea indeplinirii conditiilor de validitate. Participantii care nu fac dovada indeplinirii acestor conditii nu vor fi validati. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unor inscrieri, decizia Organizatorilor este definitiva. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru inscrierile necorespunzatoare.Valoarea maxima a unui premiu este de 600 RON (TVA inclus). Valoarea totala a premiilor este de maxim 6000 RON (TVA inclus). PARTICIPA LA CONCURS!