Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un rucsac Lamonza Lotus, o saltea de plaja sau o geanta de voiaj!
 

Concurs: Castiga un rucsac Lamonza Lotus, o saltea de plaja sau o geanta de voiaj!

Rucsac Lamonza Lotus   SALTEA DE PLAJA BESTWAY DELUXE COMFORT GEANTA DE VOIAJ MASTER CLICK [like_to_read] Powerall.ro te pregateste pentru vacanta! Apasa  aici ca sa participi!Am organizat pentru voi pe  Facebook o tombola cu premii pentru vacanta ce abia a inceput. 3 premii deosebite. Este foarte simplu sa le castigi. Citeste mai jos ce trebuie sa faci si ce premii sunt puse in joc:Regulament:La extragerea finala vor participa doar acei participanti care vor indeplini toti cei 3 pasi necesarii inscrierii.
  1. Trebuie sa fii sau sa devii fan al paginii noastre de facebook (like la pagina noastra de facebook). Cei care au dat deja like paginii noastre de facebook trec automat la al doilea pas.
  2. Share la poza de concurs. Share-ul trebuie sa fie public pentru ca noi sa putem vizualiza faptul ca ati dat share si astfel sa validam inscrierea in concurs. In momentul in care dati share asigurativa ca in fereastra deschisa este selectata optiunea "PUBLIC". Daca share-ul nu este public si nu putem vizualiza bannerul pe profilul vostru nu veti putea fi inscrisi in concurs.
  3. Like la poza de concurs.
La extragerea finala participa doar persoanele fizice majore (+18 ani) care au indeplinit cei 3 pasi! Cei care au dat deja like paginii noastre de facebook trebuie sa parcurga doar ultimii 2 pasi! Tombola se desfasoara in perioada 6 iunie - 7 iulie! Extragerea are loc pe data de 8 iulie iar castigatorul concursului va fi ales aleator de softul folosit de noi ptr extrageri.Castigatorul va avea 1 saptamana la dispozitie sa isi revendice premiul. In caz contrar se va alege alt castigator! Dupa extragere castigatorul va primi pe privat toate informatiile necesare pentru a intra in posesia premiului. Va rugam sa nu postati comentarii rautacioase si subiective la adresa castigatorilor sau a celorlalti participanti si membrii ai comunitatii noastre online. Acestea vor fi sterse iar utilizatorul respectiv banat pe pagina noastra. Reamintim ca aceasta este o tombola iar totul este decis de noroc. Dupa extragere vom posta pe profil inregistrarea video cu extragerea numelui castigatorului!Premiile oferite:
  • RUCSAC LAMONZA LOTUS                    
  • SALTEA DE PLAJA BESTWAY DELUXE COMFORT                  
  • GEANTA DE VOIAJ MASTER CLICK
Rucsac Lamonza Lotus   SALTEA DE PLAJA BESTWAY DELUXE COMFORT GEANTA DE VOIAJ MASTER CLICK Participarea la tombola organizata de site-ul  www.powerall.ro inseamna accepatarea termenilor si conditiilor de mai sus.Nu uita sa iei cu tine in vacanta  incarcatoarele portabile si solare Powertraveller! Iti vor face vacanta mai frumoasa.Mult succes tuturor! PARTICIPA LA CONCURS![/like_to_read]