Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un premiu Humex oferit saptamanal de Laboratoarele Urgo!

Concurs: Castiga un premiu Humex oferit saptamanal de Laboratoarele Urgo!

Spray-urile nazale Humex de la Laboratoires Urgo previn bolile specifice sezonului rece

Pentru ca sezonul racelilor a venit, iar familia ta este mai sensibila in aceasta perioada, Laboratoires Urgo te ajuta sa previi bolile care le pot face rau celor dragi. Astfel, produsele din gama Humex sunt indicate prevenirii bolilor ORL care pot aparea datorita venirii anotimpului rece.

Humex propune doua formule care se adreseaza atat adultilor cat si copiilor si sunt adaptate diferitelor necesitati:

Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti sunt indicate pentru utilizarea zilnica asigurand o igiena nazala corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor. Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat bebelusilor incepand cu varsta de 1 luna, copiilor si adolescentilor.

O igiena nazala corespunzatoare joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala. in plus, reduce suprafata mucoasa a alergenilor, reziduurilor celulare si elementelor responsabile de inflamatia locala. Astfel, in cazul rinitelor alergice, apa de mare este un tratament eficient, sigur si o optiune perfecta pentru copiii mici si femeile insarcinate* care nu au alte mijloace pentru atenuarea simptomelor. Femeile insarcinate pot utiliza produsul fara teama deoarece nu prezinta nici un risc pentru siguranta fatului.

Apa de mare nediluata contine cupru, magneziu, seleniu si sulf, elemente cu proprietati recunoscute stiintific. Oligoelementele au proprietati benefice recunoscute de comunitatea medicala. De exemplu, cuprul combate infectiile, inflamatiile si virusurile. Prin urmare, folosirea apei de mare nediluate pentru igiena nazala beneficiaza de toate avantajele.

Raspunde corect la intrebarea si poti castiga cele doua produse Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat incepand cu varsta de:

  • 3 ani
  • 1 luna
  • Un an

PARTICIPA LA CONCURS!

  1. Participa la concurs in perioada 4 octombrie - 1 noiembrie 2013 si poti castiga unul din cele 5 premii oferite saptamanal de Laboratoarele Urgo! Fiecare premiul consta in Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti.
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in fiecare zi de vineri  si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarei va fi afisat pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresaconcurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI). Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.