Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un outfit TIMEOUT compus din 4 piese la alegere!

Concurs: Castiga un outfit TIMEOUT compus din 4 piese la alegere!

[like_to_read]

Recunoaştem, căldura de afară ne duce cu gândul peste mări şi ţări, iar dorul de vacanţă nu poate fi stins aşa, cu una cu două. Dacă şi tu faci parte din categoria celor îndrăgostite de călătorii, dacă adori să vezi locuri noi şi oameni interesanţi, dacă îţi place să faci fotografii multe în oraşe speciale pe care să le arăţi apoi prietenilor... ai nimerit exact unde trebuie. GLAMOUR ţi-a pregătit o provocare de sezon!

Află cât de mult îţi place să călătoreşti, cât de bine cunoşti destinaţiile inedite de vacanţă şi poţi câştiga o ţinută completă de vară TIMEOUT.

Este atât de simplu să participi!

Trebuie să răspunzi corect şi repede la toate întrebările din quizul de mai jos, să acumulezi puncte şi să ocupi Locul I in clasamentul de concurs pe data de 31 iulie 2013, ora 12.00.

Câştigătoarea concursului va fi premiată cu o ţinută TIMEOUT de sezon, pe care şi-o va compune singură din maxim 4 piese vestimentare la alegere.

ATENŢIE!  Pentru ca participarea la acest concurs să fie validă, este important să confirmi abonarea la newsletter-ul Glamourmagazine.ro şi de pe adresa de e-mail pe care ai completat-o în quiz. Vei primi de la noi un mesaj de abonare pe care trebuie să dai click pentru a finaliza procedura până pe 31 iulie 2013, ora 12.00. Dacă primeşti deja newsletter-ul nostru pe adresa cu care participi la concurs, nu mai e nevoie de această confirmare.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]