Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un notebook ASUS X101CH, sau alte premii!

Concurs: Castiga un notebook ASUS X101CH, sau alte premii!

Campania este organizată şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Romaniei în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, exclusiv pe Internet, prin intermediul www.facebook.com.Campania se va desfăşura în perioada 14.01.2013 – 10.02.2013, interval calendaristic denumit în continuare „perioada de desfăşurare”.CONDIŢII DE PARTICIPARE: La Campanie pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul şi/sau reşedinţa în România (denumite în continuare "Participanţi"), cu vârsta de minim 18 ani împliniţi la data începerii campaniei. Nu sunt eligibili pentru a participa la Campanie angajaţii SC PROFI ROM SRL, angajaţii partenerilor implicaţi în această campanie şi nici rudele de gradul 1 ale acestora. Participarea la aceasta Campanie implica cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament.MECANISMUL DE PARTICIPARE LA CONCURS: Un participant unic (‚,Participantul”) este identificat pe baza informaţiilor furnizate de către acesta în contul de Facebook. Pentru a se înscrie în Campanie, Participantul trebuie:
  • Să deţină sau să îşi creeze un cont de Facebook propriu;
  • Să fie de acord cu termenii si condiţiile de utilizare ale Aplicaţiei si cu Regulamentul Campaniei de prelucrare a datelor cu caracter personal. Acordul se va exprima prin bifarea unei casuţe în cadrul Aplicaţiei;
  • Să acceseze aplicaţia „Duelul Piţigoilor” (denumită în continuare „Aplicaţia”), pe perioada de desfăşurare a campaniei, să voteze jucăria de pluş preferată sau să participe la jocul din cadrul Aplicaţiei;
Săptămânal, dintre toţi participanţii care s-au înscris în concurs şi au votat jucaria preferată se extrage un singur câştigător, prin intermediul aplicaţiei random.org. Dintre participanţii la jocul din cadrul Aplicaţiei, se extrag săptămânal, prin tragere la sorţi (folosind serviciul random.org), 3 câştigători.Un Participant poate vota în fiecare zi din perioada concursului. Fiecare vot reprezintă o şansă la extragerea săptămânală.Un Participant se poate juca de mai multe ori pe zi, în perioada concursului. De fiecare dată când Participantul acumulează 1 punct în cadrul jocului, acesta primeşte o şanşă la extragerea săptămânală. În plus, Participantul obţine şanse suplimentare de fiecare dată când încheie nivelul numarul 7, dar nu mai des de o data pe oră. O şansă reprezintă o înregistrare în baza de date din care se extrag participanţii. Pentru a acumula puncte Participantul trebuie sa alinieze, pe orizontal sau pe verical, cel puţin 3 mascote de acelaşi tip; Fiecare nivel are alocat un timp maxim (în secunde) în care, Participantul poate finaliza acel nivel. Timpul alocat este afişat în momentul în care a început nivelul respectiv. Dacă în perioada de timp alocată, participantul nu finalizează nivelul, jocul se încheie cu posibilitarea reluarii lui începand cu nivelul 1; Timpul creşte cu 1 secundă la fiecare combinaţie de 3 mascote de acelaşi tip şi cu 3 secunde dacă numărul jucăriilor de acelasi fel este mai mare de 3;Şansele se acumulează pe parcursul unei saptamâni. Acestea nu se raportează de la o săptămână la alta. Un participant nu poate caştiga mai mult de un premiu în cadrul concursului „Duelul Piţigoilor. Participarea la campanie şi implicit accesarea Aplicaţiei se poate face doar după ce utilizatorul confirmă faptul că este de acord cu Regulamentul şi doreşte accesarea informaţiilor şi a aplicaţiilor puse la dispoziţie de Organizator. Orice neconcordanţă între datele reale ale câştigătorului şi informaţiile care se regasesc în contul de facebook utilizat pentru înscriere sau datele completate în formularul de participare duc la imposibilitatea contactării acestuia şi la invalidarea eventualului câştig. Participanţii sunt singurii responsabili de acurateţea datelor personale.DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR: În fiecare zi de dumininică, din perioada campaniei, la orele 23:59:59 se încheie concursul pentru săptămâna curentă, iar în ziua următoare (luni) se anunţă câştigătorii; Săptămânal se desemnează câştigătorii, astfel:
  • Câştigătorul notebook-ului ASUS se alege prin tragere la sorţi, utilizând serviciul random.org. Dintre participanţii înscrişi în săptămâna anterioară extragerii, se vor extrage trei persoane, un câştigător şi două rezerve. În cazul în care participantul extras iniţial nu îndeplineşte condiţiile de validare, se alege, în ordine, câştigătorul din lista de rezervă.
  • Dintre participanţii la jocul din cadrul aplicaţiei se aleg prin tragere la sorţi, utilizând serviciul random.org, trei câştigători şi cinci rezerve.
Primul participant extras va fi caştigătorul premiului 1, cel de-al doilea participant extras va fi câştigătorul premiului 2, iar cel de-al treilea participant extras va fi câştigătorul premiului 3.În cazul în care participanţii extraşi iniţial nu îndeplinesc condiţiile de validare, se alege, în ordine, câştigători din lista de rezervă.PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CAMPANIEI: Săptămânal, în perioada 14.01.2013 – 10.02.2013, se oferă:
  1. un premiu, constând într-un notebook ASUS X101CH, atribuit prin tragere la sorţi unuia dintre Participanţii care au votat jucăria preferată;
  2. trei premii oferite, prin tragere la sorţi, la trei dintre Participanţii la jocul Pitix, din cadrul Aplicaţiei:
- Premiul 1, atribuit primului Participant extras:
  • un aparat foto digital Canon PowerShot A810 cu husa Canon si card de memorie;
  • un Rucsac notebook Case Logic DLBP116G Sporty polyester 16", anthracite;
  • un eBook Reader Prestigio Per3574B, 7";
  • sau o Rama foto digitala Serioux SmartArt SA880MLED Multimedia, 8".
În fiecare săptămână se va atribui câte unul dintre premiile enumerate mai sus, ordinea acordării acestora fiind stabilită de Organizator şi adusă la cunoştiinţă Participanţiilor la începutul fiecărei săptămâni de concurs.- Premiul 2, atribuit celui de-al doilea Participant extras: două jucării din Ceata lui Piţigoi; - Premiul 3, atribuit celui de-al treilea Participant extras: o jucărie din Ceata lui Piţigoi.Valoarea totală a premiilor din cadrul campaniei este de 6213.58 lei (tva inclus). PARTICIPA LA CONCURS!