Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un laptop ASUS pe zi!

Concurs: Castiga un laptop ASUS pe zi!

[like_to_read]

Cumpără orice laptop ASUS cu procesor Intel în perioada 26 iulie - 22 august 2013 (inclusiv) şi eşti înscris automat în cadrul campaniei "Castiga un laptop ASUS pe zi!". Poţi câştiga contravaloarea produsului participant achiziţionat sau un produs identic cu cel cumpărat.Pentru a te înscrie în cadrul acestei campanii  trebuie să ai cel puţin o comandă facturată în perioada 26 iulie - 22 august 2013, care să conţină un laptop ASUS cu procesor Intel.Campania se aplică şi pe produsele participante aflate în alte promoţii. La această campanie nu participă şi produsele resigilate.Extragerea câştigătorilor se face pe baza numărului de factură.

Participanţii desemnaţi câştigători pot opta ca şi premiu pentru contravaloarea produsului participant achiziţionat sau pentru un produs identic cu cel cumpărat, cu condiţia ca acest produs să fie disponibil în stocul eMAG.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin extrageri zilnice pentru toate comenzile facturate în ziua anterioară, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, pentru care extragerea se va face în cursul zilei de luni.Câştigătorii acestei campanii vor fi afişaţi în cadrul acestei pagini.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]