Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5!

Concurs: Castiga un iPhone 5!

Durata campaniei promoţionale şi aria de desfăşurare: 
  • Aceasta campanie promoţională se desfăşoară în perioada 18 decembrie 2012 – 8 ianuarie 2013, pe întreg teritoriul României, si se va finaliza cu o extragere care va avea loc la pe 8 ianuarie 2013.
Mărcile şi produsele participante: 
  • Concursul se desfăşoară exclusiv pe internet, pe pagina de Facebook Mynameisbrand.ro (http://www.facebook.com/mynameisbrandro)
  • Condiţii de participare: La acest concurs poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul stabil in România. Prin înscrierea la concurs, participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament.
  • Nu au dreptul să participe si sa câştige premii la acest concurs angajaţii S.C. MAINEM IZBRAND SERVICES si ai firmelor colaboratoare implicate în derularea concursului, sotii/sotiile lor precum si rudele de la gradul I până la gradul IV ale acestora.
  • Participanţii la concurs trebuie să aiba un cont de Facebook sa dea Like paginii MyNameIsBrand (http://www.facebook.com/mynameisbrandro) şi prin intermediul aplicatiei “Promotia de Craciun MyNameIsBrand” din pagina de Facebook mentionata in art. 4, să se inregistreze pe www.mynameisbrand.ro.
  • Participarea la campania promoţională “Promotia de Craciun MyNameIsBrand” implică acceptul ca numele, adresa, adresa de mail, textele, fotografiile şi alte materiale audio-video prezentate de participanti/ câştigători, ori care ii infatiseaza sau pe care este imprimata vocea acestora, să poată fi făcute publice şi folosite în scop publicitar, fara pretentii de ordin patrimonial din partea participantilor/castigatorilor.
  • In vederea identificarii câştigătorilor acestia vor prezenta organizatorului un document de identitate valabil (paşaport, buletin sau carte de identitate)
  • În cazul în care câştigătorii nu au dreptul legal de a detine carte de identitate/ buletin de identitate (nu au împlinit vârsta de 14 ani), acestia pot intra în posesia premiului numai în prezenţa şi cu acordul scris al reprezentantului legal (părinţi, tutore, curator).
  • Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare cu ocazia completarii datelor personale sau dacă Organizatorul consideră in mod intemeiat că a încercat să fraudeze mecanismul de Concurs.
Mecanismul campaniei: 
  • Pentru a participa la campania promoţională, un utilizator trebuie să se înregistreze in aplicatia de Facebook “Promotia de Craciun MyNameIsBrand”  în intervalul 18 decembrie 2012 – 8 ianuarie 2013.
  • Utilizatorului i se va solicita acordul pentru inscrierea pe site-ul www.mynameisbrand.ro, adresa de email cu care isi acceseaza contul de Facebook fiindu-i preluata prin intermediul aplicatiei si urmand a fi folosita ulterior pentru orice fel de comunicare legată de concurs (NU INXLUDEM AICI SI COMUNICARILE LEGATE DE PRODUSELE SI SERVICIILE MYNAMEISBRAND, RESPECTIV NEWSLETTERUL ZILNIC?)
  • Pentru a fi inscris in concurs, fiecare participant va trebui sa devina fan al paginii de Facebook www.facebook.com/mynameisbrandro, apasand butonul de Like, sa accepte inscrierea pe www.mynameisbrand.ro si sa apese butonul „Inscrie-ma in concurs”. Dupa inscrierea in concurs i se va afisa in aplicatie un mesaj de felicitare si va avea optiunea de a posta pe wall-ul sau o fotografie insotita de insotita de un mesaj. Participantul va fi introdus in concurs, indiferent de optiunea de afisare pe timeline.
  • Participantul va putea intra de mai multe ori in tragerea la sorti, daca va posta mesajul pe peretele sau si vor intra participanti aditional prin intermediul mesajului sau. Pentru fiecare participant nou, inscris pornind de la mesajul participantului, acesta va intra inca o data in tragerea la sorti.
  • Accesand aplicatia prin intermediul mesajului postat de un alt utilizator si inscriindu-se cu success in concurs, noul participant va intra in tragerea la sorti inca odata, reprezentand o sansa aditionala de castig (NU ESTE CLAR FORMULAT, AICI TREBUIE SA FACEM CLAR DE CATE ORI IL INSCRIEM PE CEL VENIT PRIN INTERMEDIUL LINKULUI SI CATE SANSE)
  • Daca utilizatorul nu parcurge toti pasii necesari inscrierii in concurs asa cum au fost ei enuntati in prezentul regulament oficial, acesta nu va intra in tragerea la sorti.
  • Aplicaţia va genera în mod automat mesajul „WWW.MYNAMEISBRAND.RO te premiaza cu un iPhone5. Intra si tu in concursul 'Promotia de Craciun” MyNameIsBrand, care iti poate aduce cel mai atragator brand al momentului dand click aici! insotit de o imagine, ambele fiind postate pe timeline-ul participantului, daca acesta a selectat optiunea.
  • In data de 8 ianuarie 2013 se va efectua tragerea la sorţi pentru acordarea premiilor.
  • La tragerea la sorţi participă toţi utilizatorii care au finalizat cu success inscrierea in concurs, adica au dat like paginii, www.facebook.com/mynameisbrandro, apasand butonul de Like, au acceptat inscrierea pe www.mynameisbrand.ro si au apasat butonul „Inscrie-ma in concurs”. Tragerea la sorţi se va efectua prin intermediul site-ului random.org. Se vor extrage in total 1 câştigător şi 2 rezerve.
  • În cazul în care câştigătorul principal nu poate fi contactat în termen de 72 de ore de la extragere, premiul se acordă următoarei rezerve alese.
Premiile: 
  • Se va acorda 1 premiu, prin tragere la sorti, constând in un telefon iPhone 5 (Apple iPhone 5, capacitate 32GB, culoare negru).
  • Valoarea totală aproximativă a premiului este de 3749 lei (TVA inclus).
  • Castigatorul vor intra in posesia premiului in termen de maxim 60 de zile lucratoare de la incheierea concursului.
  • Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiilor. Premiile nu pot fi cedate altei persoane. Toţi câştigătorii vor fi contactaţi de către organizatori pentru a se colecta toate datele necesare în vederea intrării în posesia premiului.
  • Premiul va fi expediat la adresa declarată, pe cheltuiala organizatorului.
PARTICIPA LA CONCURS!