Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 4S!
 Inscrie-te acum la newsletter-ul Buzunarul.roIn scurt timp, Buzunarul.ro va da startul la reduceri! Cu noi vei beneficia de discounturi-gigant la o gama variata de produse si servicii din orasul tau.Castigul tau incepe insa de astazi! Inscrie-te acum pe site-ul nostru si afla cum poti castiga un iPhone 4S, tricouri brodate cu mascota noastra sau premii in bani! PARTICIPA LA CONCURS! 

Buzunarul.ro te cheama la concurs!
Iti dam posibilitatea sa creezi un slogan pentru portalul nostru, sa il postezi pe  pagina noastra de facebook si apoi sa incepi vanatoarea de like-uri!Efortul tau va fi rasplatit, in functie de numarul de like-uri, cu premii in bani – 50 Bani per like. Odata postat, sloganul intra in marea tragere la sorti ce va avea loc in data de 14 Februarie 2012 pe site-ul www.random.org.Primii 5 concurenti alesi vor castiga cate un iPhone 4S, iar urmatorii 15 vor primi cate un tricou cu mascota.
Ai doar 3 pasi simpli de facut!

Conecteaza-te

    Foloseste-ti imaginatia si ajute-ne sa gasim un slogan pentru portalul nostru, posteaza-l apoi  pagina noastra de facebook si intra automat in concurs!

Participa si voteaza

    Odata postat sloganul, ai doua sanse de castig: la tragerea la sorti din data 14 Februarie 2012 unde poti castiga un iPhone 4S sau un tricou, si in al doilea rand, poti face bani direct din like-uri. Daca reusesti sa iti mobilizezi prietenii si primesti mai mult de 300 de voturi, numarul de like-uri se transforma in bani. Asadar, sezonul vanatorii de like-uri a inceput!

Noi te rasplatim pentru tot interesul aratat

    Am decis sa te rasplatim pentru interesul si timpul acordat concursului nostru! Marele premiu, in valoare de 100 euro si un discount de 20% la achizitionarea oricarui voucher de pe site-ul nostru, va fi acordat de echipa buzunarul.ro care va alege la sfarsitul concursului cel mai bun slogan.

Premiile