Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad si alte premii surpriza!

Concurs: Castiga un iPad si alte premii surpriza!

Concurs de fotografie special pentru studenti –  Intra in competitia internationala a studentilor

Trimite-ne fotografiile tale si intra in competitie pentru a castiga! Pentru a surprinde esenta vietii de student oriunde in lume, si pentru a sarbatori cei  60 de ani de cand cardul ISIC a fost creat pentru prima data, ISIC a lansat “60 de experiente ISIC pentru studenti – competitia de fotografie”. Trimite-ne o imagine cu ce inseamna viata de student pentru tine si poti intra intr-o competiei internationala alaturi de toti studentii din lume. Cei 60 de fotografii castigatore vor fi selectate pentru a aparea in albumul “60 de experiente ISIC”, prin care se doreste sa se arate viata studentilor in 2013. Astfe, poti alege una dintre cele 4 categorii pentru a-ti inregistra fotografia, fiecare reflectand cate un aspect diferit din viata de student: -          in campus -          esenta vietii de student -          in jurul lumii -          schimbul intercultural Ce poti castiga? -          un iPad si alte premii surpriza oferite de partenerii ISIC -          un card ISIC gratis pe durata studilor -          oportunitatea de a-ti promova fotografia in jurul lumii Cine poate participa? Pentru a intra in competitie trebuie sa fii student la zi la o universitate acredita. Inregistrare Te rugam sa ne trimiti fotografia si o scurta descriere a acesteia (50 de cuvinte sau mai putin) cat si categoria la care vrei sa inregistrezi poza. Fotografia poate fi pusa pe pagina oficiala ISIC Global Office   https://www.facebook.com/ISIC.GlobalOffice sau pe e-mail la  competitions@isic.org. Poti trimite pana la 3 fotografii. Toate inregistrarie trebuiesc facute pana pe 1 Martie 2013. Detalii:  Pentru mai multe detalii despre competitie  click aici . Intrebari:  Daca inca mai ai intrebari trimite un e-mail la adresa  competitions@isic.org PARTICIPA LA CONCURS!.....................

Ce este ISIC?

International Student Identity Card este SINGURA dovada recunoscuta international ce probeaza statutul de elev/student, sustinuta de UNESCO si de Uniunea Europeana. Proiectul - initiat in 1956 - s-a raspandit rapid, ajungandu-se ca in zilele noastre sa fie activ in intreaga lume. ISIC se adreseaza elevilor cu varsta peste 12 ani si studentilor la cursuri de zi (inclusiv masteranzi sau doctoranzi) care studiaza la institutii de invatamant acreditate.

Posesorii cardului ISIC devin parte a unei comunitati internationale de peste 5 milioane de tineri care impart pasiunea de a calatori, de a-si largi orizonturile culturale si de a face noi descoperiri, si care se bucura de acces preferential la peste 42.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume (Reteaua ISIC cuprinde 120 tari). Ce ofera ISIC? Validitatea Cardului:Valabilitatea cardului ISIC este de 16 luni, incepand din luna Septembrie pana in luna Decembrie, inclusiv, a anului urmator. Va precizam ca valabilitatea legitimatiei ISIC este in conformitate cu ultima stampila de pe carnetul de student / anul de studiu mentionat pe adeverinta prezentata. Astfel, la inceput de an scolar / universitar, puteti obtine legitimatia ISIC valabila pe noul an numai daca prezentati o dovada in acest sens: adeverinta pe care se mentioneaza anul respectiv, carnetul stampilat pe noul an, certificatul Erasmus eliberat de unviersitatea din Romania care atesta ca pe urmatorul an universitar aveti statut de student Erasmus.

(Exemplu: un ISIC emis in Septembrie 2010 va avea valabilitate pana la 31 Decembrie 2011, adica 16 luni; un ISIC emis in Martie 2011 va avea valabilitatea tot pana la 31 Decembrie 2011 adica 10 luni;  un ISIC emis in Septembrie 2011 va avea valabilitate pana la 31 Decembrie 2012, adica 16 luni; un ISIC emis in Martie 2012 va avea valabilitatea tot pana la 31 Decembrie 2012 adica 10 luni. Termenul de validitate este conceput astfel incat sa sa plieze pe structura anului scolar/universitar la nivel international.)