Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad cu Wi-fi si Cellular, 16 Gb, alb sau seturi de blaturi si cutite pentru taiat!

Concurs: Castiga un iPad cu Wi-fi si Cellular, 16 Gb, alb sau seturi de blaturi si cutite pentru taiat!

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg  teritoriul Romaniei. Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice, cu capacitate deplina de exercitiu, cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani.Campania se va desfasura  incepand cu data de 12 noiembrie 2012, ora 00:00:01  si se va incheia la data de 3 martie 2013. ora 23:59:59. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data si ora, nu va fi luat in considerare.Campania este impartita in 4 etape distincte, fiecare etapa constand in durata de desfasuraretematica si acordare de premii. In cadrul Campaniei sunt 4 tematici diferite, cate o tematica pentru fiecare luna din cadrul concursului, astfel:
  • TEMATICA 1: Retete culinare TRENDY, care se va defasura incepand cu data de 12 noiembrie 2012, ora 00:00:01 si se va incheia cu data 09 decembrie 2012, ora 23:59:59.
  • TEMATICA 2: Retete culinare FRUMOASE, care se va desfasura incepand cu data de 10 decembrie 2012, ora 00:00:01 si se va incheia cu data de 06 ianuarie 2013, ora 23:59:59.
  • TEMATICA 3: Retete culinare SANATOASE, care se va desfasura incepand cu data de 07 ianuarie 2012, ora 00:00:01 si se va incheia cu data de 03 februarie 2012, ora 23:59:59.
  • TEMATICA 4: Retete culinare SAVUROASE, care se va desfasura incepand cu data de 04 februarie 2012, ora 00:00:01 si se va incheia cu data de 03 martie 2012, ora 23:59:59.
MECANISMUL CAMPANIEIConditii privind inscrierea valabila in Campanie:
  1. Campania se desfasoara pe website www.bonduelle.ro/inspirelle si pe Facebook  www.facebook.com/bonduelle.ro, prin aplicatia cu denumirea “Concurs”.
  2. Participantul trebuie sa aiba drept de participare.
  3. Participantii se vor inscrie in Campanie pe Facebook  www.facebook.com/bonduelle.ro prin accesarea aplicatiei “Concurs”. Si prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului  www.bonduelle.ro/inspirelle, sectiunea “Concurs”. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume utilizator, e-mail, prenume, nume, adresa proprie, oras, cod postal, numar telefon, data nasterii.
  4. Contul va deveni activ abia dupa ce utilizatorul va confirma adresa de mail prin linkul primit.
Conditii de participare in cadrul Campaniei online desfasurat pe website-ul  www.bonduelle.ro/inspirelle:Ce trebuie sa faca Participantul:
  • Sa intre pe  www.bonduelle.ro/inspirelle, la sectiunea “Concurs”, sa isi creeze cont, sa activeze contul si sa trimita (uploadeze) retete culinare realizate de Participant, cu precizarea urmatoarelor detalii: ingrediente utilizate in realizarea retetei culinare, mod preparare, timp preparare, fotografie. Reteta culinara trimisa trebuie sa contina ca ingredient cel putin un produs Bonduelle. In fotografie trebuie sa apara preparatul culinar, impreuna cu produsul/produsele marca Bonduelle cu ambalajul vizibil.
  • Fotografiile trimise trebuie sa indeplineasca urmatoarele specificatii tehnice: rezolutie poza minim 375×205 pixeli, tip poza: JPG, PNG, GIF.
  • Retetele culinare trimise de catre participanti, cu toate detaliile solicitate vor fi urcate pe site, cu respectarea termenelor de inscriere in concurs si a tematicii pentru fiecare etapa.
Participantii care nu indeplinesc toate conditiile specificate, care transmit date eronate sau incomplete, nu vor putea participa in Campanie.Participantii se pot inscrie in Campanie oricand, incepand cu data de 12 noiembrie 2012, ora 00:00:01 si pana la data de 3 martie, ora 23:59:59, cu obligatia de a respecta durata de desfasurare si tematica pentru fiecare dintre cele patru etape de derulare a Campaniei.Numarul retetelor culinare trimise de participant este nelimitat. Un participant poate inscrie in concurs oricate retete culinare doreste, cu respectarea conditiilor de participare. De asemenea, paticipantul se poate inscrie in cadrul tuturor celor 4 etape de desfasurare a Campaniei.MECANISM DE ACORDARE A PREMIILOR:Premiile pentru prima etapa a Campaniei, respectiv Tematica “Retete culinare TRENDY” vor fi acordate sub doua modalitati:
  • (1) Premiul LUNAR, care va fi acordat prin tragere la sorti electronica, unui singur Participant, prin modalitatea random.org.
  • (2) Premiile SAPTAMANALE, care vor fi acordate prin votarea retetelor culinare, de catre un juriu alcatuit din food bloggeri si care au fost decisi de catre Organizatorul Campaniei.
Criterii generale de jurizare a premiului saptamanal:Juriul desemnat de catre Organizator va avea in vedere urmatoarele criterii generale de jurizare:
  • (a) Respectarea si incadrarea tematicii pentru perioada in care s-a inscris;
  • (b) Utilizarea a cel putin a unui produs Bonduelle in realizarea retetei culinare;
  • (c) Precizarea catitatilor de ingrediente utilizate;
  • (d) Explicarea pasilor de realizare a retetei culinare;
  • (e) Impresia generala a preparatului: bine pregatita, gatita corespunzator si gustoasa. Unicitate: un preparat unic sau surprinzator. Alti factori: criterii specifice tipului de reteta culinara care este evaluata, in functie de tematica.
Juriul desemnat de catre Organizator va avea in vedere si urmatoarele criterii specifice de jurizare, conform intervalului de desfasurare a concursului pentru Tematica “Retete culinare TRENDY”:
  • a) Inovatie – folosind ingrediente si/sau aspect/forma moderne/noi;
  • b)  Inspiratie – folosind retete considerate traditionale si adaugand/inlocuind ingrediente moderne si/sau mod de gatire inovativ;
  • c)  Aspect vizual – modern, aranjament in farfurie la servire modern.
Juriul desemnat de catre Organizator va avea in vedere si urmatoarele criterii specifice de jurizare, conform intervalului de desfasurare a concursului pentru Tematica “Retete culinare FRUMOASE”:
  • a) Modalitatea de servire: compozitia pe farfurie, culorile, in linie cu ocazia pentru care a fost preparata (cine festive, aniversari, petreceri etc)
  • b)  Modalitatea de decorare a mesei
  • c)  Gradul de Inspiratie: utilizarea ingredientelor in mod creativ, oferirea de idei inovative pentru pregatirea retetelor cu un aspect vizual frumos, creativitate in prepararea retetei
Juriul desemnat de catre Organizator va avea in vedere si urmatoarele criterii specifice de jurizare, conform intervalului de desfasurare a concursului pentru Tematica “Retete culinare SANATOASE”:
  • a) Modalitatea de gatire: fierbere la aburi, fierbere in apa, coacere, fierbere inabusit
  • b)  Ingrediente sanatoase: legume, produse cu nivel scazut de grasime
Jurizarea se va realiza prin votarea retetelor culinare castigatoare si nu prin acordarea de note.Juriul este compus din urmatorii bloggeri:
  • (1) Georgiana Voinea; blog: sisterskitchen.ro
  • (2) Ioana Ristea; blog: mansardacubunatati.blogspot.ro
  • (3) Ana-Maria Nicolae; blog: amainbucatarie.blogspot.ro
In cadrul Campaniei vor fi acordate, conform desfasurarii Campaniei – Tematica “Retete culinare TRENDY”, urmatoarele premii:
  •  (1) Cate trei premii SAPTAMANALE: 3 Seturi de blaturi si cutite pentru taiat/saptamana si 12 premii in total, conform desfasurarii primei Tematici “Retete culinare TRENDY”, in valoare unitara de 310,16 lei.
  • (2) Un singur premiul LUNAR:  iPad – 16GB, Wi-Fi, 4G, conform desfasurarii primei Tematici “Retete culinare TRENDY” in valoare unitara de 2.699 lei.
  • (3) Valoarea bruta totala a premiilor ce pot fi oferite in cadrul Tematicii “Retete culinare TRENDY” este de 6.420,92 lei. La aceasta se va adauga impozitul pe venitul platit de Organizator pentru premiile cu valoare mai mare de 600 de lei. Daca Organizatorul nu decide in mod expres altfel, niciunul dintre premile Campaniei nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia, cu un alt bun sau serviciu si nici nu poate face obiectul unei instrainari.
In cadrul Campaniei vor fi acordate, conform desfasurarii Campaniei – Tematica “Retete culinare FRUMOASE”, urmatoarele premii:
  •  (1) Cate trei premii SAPTAMANALE: 3 Seturi de 6 ustensile din ceramica, marca Emile Henry, pentru aranjarea mesei (2 boluri ramekin, 1 vas suport ustensile, 1 bol pentru mixare, 1 dozator ulei, 1 dozator otet) pe saptamana si 12 premii in total, conform desfasurarii Tematicii “Retete culinare FRUMOASE”, in valoare unitara de 335,01 lei / set.
  • (2) Un singur premiul LUNAR:  iPad – 16GB, Wi-Fi, 4G, conform desfasurarii Tematicii “Retete culinare FRUMOASE” in valoare unitara de 2.699 lei.
  • (3) Valoarea bruta totala a premiilor ce pot fi oferite in cadrul Tematicii “Retete culinare FRUMOASE” este de 6.719,12 lei. La aceasta se va adauga impozitul pe venitul platit de Organizator pentru premiile cu valoare mai mare de 600 de lei. Daca Organizatorul nu decide in mod expres altfel, niciunul dintre premile Campaniei nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia, cu un alt bun sau serviciu si nici nu poate face obiectul unei instrainari.
In cadrul Campaniei vor fi acordate, conform desfasurarii Campaniei – Tematica “Retete culinare SANATOASE”, urmatoarele premii:
  •  (1) Cate trei premii SAPTAMANALE: Steamer Tefal VitaCuisine Compact N&D400330 pe saptamana si 12 premii in total, conform desfasurarii Tematicii “Retete culinare SANATOASE”, in valoare unitara de 375,9 lei (9 bucati) si 423,5 lei (3 bucati).
  • (2) Un singur premiul LUNAR:  iPad – 16GB, Wi-Fi, 4G, conform desfasurarii Tematicii “Retete culinare SANATOASE” in valoare unitara de 2.699 lei.
  • (3) Valoarea bruta totala a premiilor ce pot fi oferite in cadrul Tematicii “Retete culinare SANATOASE” este de 7.352,6 lei. La aceasta se va adauga impozitul pe venitul platit de Organizator pentru premiile cu valoare mai mare de 600 de lei. Daca Organizatorul nu decide in mod expres altfel, niciunul dintre premile Campaniei nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia, cu un alt bun sau serviciu si nici nu poate face obiectul unei instrainari.
Premiul saptamanal va fi desemnat prin jurizare, in fiecare luni seara (dupa ora 20:00) a saptamanii pentru saptamana anterioara, respectiv 19 noiembrie 2012, 26 noiembrie 2012, 3 decembrie 2012, 10 decembrie 2012, 17 decembrie 2012, 24 decembrie 2012, 31 decembrie 2012, 7 ianuarie 2013, 14 ianuarie 2013, 21 ianuarie 2013, 28 ianuarie 2013, 4 februarie 2013.Premiul lunar va fi desemnat prin tragere la sorti, in fiecare luni seara (dupa ora 20:00) a saptamanii pentru luna anterioara, respectiv 10 decembrie 2012, 7 ianuarie 2013, 4 februarie 2013.Premiile si mecanismul de acordare si jurizare pentru urmatoarea etapa ale Campaniei, conform tematicii Retete culinare SAVUROASE, vor fi comunicate si facute publice ulterior, dar inaintea inceperii urmatoarelor etape ale Campaniei. PARTICIPA LA CONCURS!