Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad 2, un cuptor cu microunde Zelmer sau un aparat de tuns Remington!
4.jpg LOCUL ŞI DURATA DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI Concursul se va desfasura în perioada 06.02 – 29.02.2012 pe una din paginile de Facebook a SC Flanco Retail SA (Magazinele Flanco) de pe site-ul www.facebook.com denumit în continuare „site-ul”. Concursul este organizat si se va derula pe întreg teritoriul României.CONDIŢII DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor în varsta de peste 18 ani care sunt utilizatoare ale site-ului Facebook si care urmeaza indicatiile prezente în acest regulament pentru a-si valida participarea. Participantii trebuie sa posteze pe Facebook un mesaj cu o declaratie de dragoste pentru persoana iubita. Mesajul cu declaratia de dragoste trebuie postat pe pagina de profil a companiei SC Flanco Retail SA, denumita “Magazinele Flanco”, apoi trebuie sa adune cat mai multe like-uri pentru declaratia de dragoste postata. O persoana se poate înscrie doar o singura data în concurs.MODUL DE DESFĂŞURARE Adresa de accesare a site-ului este http://www.facebook.com/magazineleflanco. Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa posteze, în perioada 06.02 –29.02.2012 pe pagina „Magazinele Flanco” de pe Facebook, pagina care aparține SC Flanco Retail SA un mesaj cu o declaratie de dragoste pentru persoana iubita. Primii 3 participanti cu cele mai multe like-uri stranse la mesajul cu declaratia de dragoste pot castiga urmatoarele premii:
  • Locul 1 – 1 Pad 2
  • Locul 2 – Cuptor cu microunde Zelmer
  • Locul 3 – Aparat de tuns Remington
Premierea se va face dupa ce SC Flanco Retail SA va verifica mesajele cu cele mai multe like-uri. Orice încercare de fraudare a sistemului de catre participanti, care încearca sa îsi mareasca artificial sansele de castig va fi sanctionata prin înlaturarea lor din concurs.PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CONCURSULUI În cadrul acestui concurs se vor acorda premii astfel: Locul 1 – 1 Pad 2 in valoare de 2.199 lei Locul 2 – CUPTOR MICROUNDE ZELMER MWO 29Z021 LIMITED DESIGN – in valoare de 319 lei Locul 3 – AP TUNS PAR FACIAL SI CORPORAL REMINGTON PG520 – in valoare de 189 leiCONDIŢII DE VALIDARE A PARTICIPANŢILOR Pentru ca un participant sa fie luat în considerare pentru procesul de calculare al castigatorilor, trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele condiţii:
  • sa întruneasca conditiile prezentului regulament
  • sa intre pe pagina dedicata „Magazinele Flanco” de pe reteaua sociala Facebook, la adresa http://www.facebook.com/magazineleflanco
  • sa posteze pe pagina “Magazinele Flanco” de pe site-ul Facebook un mesaj cu o declaratie de dragoste pentru persoana iubita si sa sa adune cat mai multe like-uri.
  • sa transmita organizatorilor datele de identificare (copie buletin, adresa etc) dupa ce acesta a fost desemnat ca unul dintre castigatorii concursului.
PARTICIPA LA CONCURS!