Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un echipament multifunctional HP Deskjet Ink Advantage e-All-in-One 5525!

Concurs: Castiga un echipament multifunctional HP Deskjet Ink Advantage e-All-in-One 5525!

[like_to_read]

HP te invita la concurs!

Mai intai au fost dischetele, apoi CD-urile si nenumarate alte suporturi si-au facut loc in viata noastra pentru a stoca pozele de familie, insa nimic nu se compara cu placerea de a rasfoi un album cu poze sau un raft decorat cu cele mai frumoase din vacante si din cele mai haioase momente ale copilului tau.

HP te inspira sa iti creezi cele mai frumoase albume foto sau panoul tau de amintiri cu care sa iti decorezi casa. HP iti vine in intampinare cu o serie noua de imprimante cu costuri de imprimare mult mai economice.Gama HP Ink Advantage iti permite sa imprimi de de 2 ori mai multe pagini la acelasi pret, simplu si convenabil, cu cartusele originale HP. Datorita calitatii printurilor, a functiilor variate si a cartuselor de mare capacitate poti redescoperi bucuria imprimarii chiar in propria casa.

Cu o gama larga de produse, printre care HP Ink Advantage 2515 AiO, HP Ink Advantage 3515 eAiO, HP Ink Advantage 3525 eAiO, HP Ink Advantage 5525 eAiO, HP Ink Advantage eAiO 6525 ai acum la dispozitie mijloacele perfecte pentru a pune in aplicare cele mai ingenioase idei pentru casa ta.In plus, cartusele cu cerneala originala HP au o calitate superioara si confera un nivel mai inalt de siguranta comparativ cu  alternativele care presupun reincarcarea sau reconditionarea cartuselor, conform studiului independent realizat de Buyers Laboratory.Studiul a constatat ca utilizand cartusele originale HP pot fi tiparite in medie cu pana la 50% mai multe pagini decat cu cartusele reincarcate sau reconditionate utilizate pentru acest studiu. Totodata, cartusele cu cerneala originala HP au functionat de fiecare data, in cadrul studiului. Pe de alta parte, mai mult de 40% din cartusele reincarcate si reconditionate testate fie nu au functionat deloc, fie s-au blocat la un moment dat.Ce trebuie sa faci? Te invitam sa descrii momentul din viata de familie pe care ai dori sa-l imortalizezi intr-o fotografie si poti castiga un premiu HP care te va ajuta in acest demers.Premiu: Un echipament multifunctional HP Deskjet Ink Advantage e-All-in-One 5525 conceput pentru utilizatorii de acasa care doresc sa imprime simplu si convenabil fotografii la calitate de laborator, documente fata-verso si altele, cu cerneluri cu cost redus si cu o selectie de optiuni de imprimare mobile.

Nota: Participarea la concurs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu  Regulamentul concursurilor

Perioada de participare 28 Iunie 2013 - 31 Iulie 2013. Extragerea castigatorilor: 31 Iulie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]