Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un eBook Reader Kindle sau un voucher de 100 de Ron!

Concurs: Castiga un eBook Reader Kindle sau un voucher de 100 de Ron!

[like_to_read]

In fiecare zi te asteapta aici 10 intrebari Zuzu. Raspunde corect, acumuleaza cel mai mare punctaj al saptamanii si vei castiga un voucher de 100 de RON la Diverta. In plus, cu fiecare zi In care ne raspunzi la Intrebari, ti se adauga o sansa la tragerea la sorti pentru marele premiu: un Kindle.

Campania este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul României, în perioada 15.07.2013 ora 00.00.00 – 15.09.2013 ora 23.59.59, ora României, pe pagina de Facebook Zuzu (www.facebook.com/Zuzupage)

Participanţii trebuie să respecte următorul mecanism:

1. Să acceseze aplicația campaniei promoționale „Fii pe fază!” din cadrul paginii de Facebook  Zuzu  (www.facebook.com/Zuzupage), în perioada 15.07.2013 ora 00:00:00 – 15.09.2013 ora 23:59:59;

2. Să parcurgă un test de cultură generală ce conține 10 întrebări și să completeze următoarele date personale: nume și prenume, data nașterii, număr de telefon mobil și adresă de e-mail.

Participantul are la dispoziție 20 de secunde pentru a răspunde la o întrebare. Pentru fiecare răspuns corect, participantului i se atribuie un anumit punctaj, punctaj ce este calculat ca medie aritmetică între acuratețea răspunsului și rapiditatea acestuia.

Astfel, în funcție de acuratețea răspunsului, participantul primește:

    • - 10 puncte dacă a răspuns corect la întrebare din prima opțiune;
    • - 5 puncte dacă a răspuns corect la întrebare din a doua opțiune;
    • - 0 puncte dacă nu a răspuns corect la întrebare din primele două încercări.

Numărul de puncte acumulat în funcție de rapiditatea răspunsului este egal cu 50% din numărul de secunde rămase la momentul apăsării răspunsului corect.

3. Fiecare participant poate parcurge un singur test pe zi.

4. La sfârșitul fiecărei săptămâni, participantul care a acumulat cel mai mare punctaj va câștiga un voucher Diverta în valoare de 100 de ron. O săptămână de campanie este interval de timp egal cu șapte zile succesive (socotit de luni până duminică inclusiv).

5. La sfârșitul campaniei, toți participanții vor avea șansa de a câștiga prin tragere la sorți un eBook Reader Kindle. Numărul de șanse ale unui participant la extragerea finală este egal cu numărul testelor parcurse în perioada campaniei.

Premiile concursului:

  • 9 x Voucher Diverta în valoare de 100 de lei 
  • 1 x eBook Reader Kindle 

Descrierea premiilor:

Voucherul în valoare de 100 ron se poate folosi numai în rețeaua de magazine Diverta din România. Dacă valoarea produselor achiziționate depășește suma înscrisă pe voucher, posesorul voucherului va achita diferența aferentă magazinului Diverta. Dacă valoarea produselor achiziționate este mai mică decat valoarea înscrisă pe voucher, diferența aferentă nu se returnează posesorului. Voucherul poate fi utilizat o singură dată pentru achiziționarea unuia sau mai multor produse. Voucherul este valabil 3 luni de la data validării premiului. În cazul în care voucherul nu este folosit până la data expirării lui, contravaloarea lui nu se va rambursa, iar deținătorul voucherului își pierde dreptul de a-l utiliza.

Premiul constând într-un eBook Reader Kindle 6", Wi-Fi, Negru are următoarele caracteristici:

  • Dimensiuni (W x H x D): 165.75 x 114.5 x 8.7 mm
  • Culoare: Negru
  • Greutate: 170 g
  • Caracteristici speciale: Experimental browser; Pixel resolution: 167 ppi; Varianta cu reclame.
  • Conectivitate Wireless: Da
  • Memorie Flash ROM: 2 GB

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]