Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un curs de makeup Colorissimo!

Concurs: Castiga un curs de makeup Colorissimo!

Colorissimo makeup school

[like_to_read]

Frumusetea se invata! Fiecare femeie trebuie sa stie sa se machieze corect si pentru asta FASHIONandBEAUTY.ro te trimite la cursul de makeup organizat de Colorissimo makeup school!

Colorissimo makeup school organizeaza cursurile de intiere si auto-machiaj destinate tuturor persoanelor ce doresc sa invete tehnicile cheie si secretele celui mai iubit ritual de beauty - machiajul. Vei vedea demonstratii pas cu pas, vei primi sfaturi personalizate si vei invata sa realizezi un auto-machiaj in functie de fiecare fizionomia ta. Si pentru ca in make-up prin exersare atingi perfectiunea, demonstratiile makeup artistului si practica cursantilor sunt prioritare, astfel cursul de machiaj va cuprinde 20% teorie, 40% demonstratia si 40% practica.

Colorissimo pune in joc un curs de initiere si auto-machiaj cu patru module, in programul afterwork, ce se desfasoara pe parcursul a 4 saptamani, 1 zi pe saptamana. Noi l-am trecut in agenda de evenimente, tu trebuie decat sa il castigi!

Participa la concurs in perioada 26 iunie - 4 iulie! Castigatorul va fi desemnat prin jurizarea raspunsului inscris in concurs!

Intra in joc, indeplineste pasii de mai jos si castiga workshop-ul de initiere si auto-machiaj Colorissimo:

  1. Da LIKE si SHARE la paginile de  Facebook Colorissimo si  FASHIONandBEAUTY.ro
  2. Da LIKE & SHARE la aceasta pagina de concurs
  3. Raspunde mai jos la intrebarea:
    • Ce modul din programa cursului te-ar interesa in mod special si de ce?

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]