Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un criptex sau un pachet de carti de Dan Brown!

Concurs: Castiga un criptex sau un pachet de carti de Dan Brown!

[like_to_read]

Pregătește-te să intri în Inferno! Cea mai controversată carte a momentului vine mai aproape de viitorii săi cititori printr-un sistem de precomandă care le garantează nu doar că vor fi printre primii care vor citi romanul lui Dan Brown, dar și un preț mai mult decât avantajos.De pe 1 iulie pana pe 18 august, Inferno poate  fi pre-comandată în librăriile Diverta și pe  www.dol.ro, cu un discount de până la 25% din  prețul de lansare. În plus, cei care aleg să își pre-comande cartea în Diverta vor avea parte și de câteva surprize. Precomanda cu numărul 100 va primi cadou din partea Rao - editura sub a cărei semnătură va fi publicat titlul lui Dan Brown în România, un pachet de cărți ale celebrului și controversatului autor.Mai mult,  toți cei ce aleg să își comande cartea în avans intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unui criptex* pentru descifrarea secretelor din Codul lui DaVinci.

Premiile pe care Editura Rao si Diverta le ofera pentru comanda nr. 100 sunt urmatoarele:

  • Comanda cu nr. 100 in Diverta: Pachet conținând Codul lui DaVinci - ediția ilustrată și Îngeri și Dmeoni- ediția ilustrată.
  • Comanda cu nr. 100 pe  www.dol.ro: Pachet conținând următoarele titluri: Codul lui DaVinci, Conspirația, Îngeri și Demoni, Fortăreața Digitală, Simbolul Pierdut.

Inferno, în limba româna va avea lansarea oficială pe 26 august 2013.*Pentru a intra in cursa pentru pachetul de carti semnate Dan Brown si criptextul oferit de Diverta, participantii trebuie sa fie posesori de Card Club Diverta.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]