Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un costum de baie sau o lenjerie sexy!

Concurs: Castiga un costum de baie sau o lenjerie sexy!

Costum de baie Litchi S de la Obsessive

[like_to_read]

E vara, e soare, e cald ….. e vremea pentru un nou concurs pentru membrele comunitatii noastre.

Premiile acestui nou concurs, caci da, de data aceasta vom acorda doua premii, sunt oferite de prietenii nostri de la  Just4girls, un magazin online care va ofera lenjerie intima la preturi fara concurenta. Astfel, avem pentru voi un costum de baie din trei piese precum si o lenjerie alba sexy, ambele de la Obsesive.

1. Costum de baie Litchi

Setul cuprinde 3 piese: sutien ajustabil dupa gat, slip clasic si slip tanga, un costum de baie feminin, elegant si provocator.

Lenjerie mireasa Electra white de la Obsessive

2. Lenjerie Electra white

Un babyoll provocator din voal cu terminatii din satin + chilot tanga, excelent pentru o noapte incendiara alaturi de persoana iubita.

Regulament Concurs:

Regulile de participare sunt aceleasi ca si la concursurile precedente.

Trebuie sa:

  1. Dati “Like” pe facebook urmatoarelor doua pagini:  Demoiselle.ro si  Just4Girls.ro, sponsorul acestui concurs.
  2. Like si share paginii concursului
  3. Va inscrieti la NewsLetterul nostru, accesand  ACEST LINK sau folosind formularul de inscriere pe care il veti regasi imediat sub articol.
    • Atentie: dupa inscriere, veti primi un email de confirmare, pentru validarea inscrierii. Daca nu il receptionati in Inbox, verificati si casuta de Spam/junk. Acest aspect este extrem de important, deoarece doar inscrierile valide vor fi inscrise in concurs.
  4. Sa postati un comentariu in care sa specificati numele si contul de pe care ati dat Like si Share, Linkul share-ului (pe care il puteti copia din FB dand click pe timpul la care ati dat share. Ex :5 min ago, 1 hour ago, etc).

Important: Va rugam sa cititi cu atentie regulamentul concursului. Comentariile care nu respecta intocmai prezentul reglament nu vor fi publicate si, bineinteles, persoana careia nu i-a fost aceptat comentariul nu va participa la tragerea la sorti.

Ca de obicei, va rugam ca datele furnizate sa fie corecte pentru a putea valida inscrierea in concurs.

Cu NU trebuie sa faceti:

Nu efectuati mai multe inscrieri dupa acelasi IP. In cazul in care acest lucru se va intampla (cum din pacate s-a intamplat la concursul anterior) toate participantele inscrise de pe acelasi IP vor fi descalificate.

Durata concursului:

Oficial, concursul este lansat astazi 08  Iulie si inscrierile se pot face pana Duminica 21 Iulie, inclusiv. Castigatoarele vor fi alese Luni 22 Iulie cu ajutorul random.org si vor fi contactate de echipa noastra pe adresa de email folosita la inscriere, urmand ca in cel mai scurt timp sa intre in posesia premiilor.

Pentru a nu exista confuzii, tin sa fac o precizare importanta: Vor fi acordate doua premii. Castigatoarea costumului de baie nu va mai intra si in urna din care se va extrage cel de al doilea premiu.

In incheiere, daca nu stiati pana acum de  Just4Girls, va recomand sa ii faceti o vizita. Aici veti gasi articole de lenjerie de o calitate ireprosabila, la preturi mai mult decat accesibile.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]