Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un costum de baie in tendinte de la DivaDress!

Concurs: Castiga un costum de baie in tendinte de la DivaDress!

[like_to_read]

Dupa cum vechii nostri prieteni s-au obisnuit deja, Ghidul Femeii, revista destinata tuturor femeilor moderne si DivaDress.ro, magazinul online ideal pentru orice femeile la moda, cu produse de calitate maxima la preturi minime, lanseaza un nou concurs. Este in acelasi timp si o provocare, pentru ca va ofera posibilitatea de a castiga, la alegere, unul dintre cele trei costume de baie din ultima colectie pe 2013 din fotografia de mai jos.

Perioada de desfasurare: 07.06.2013 - 15.06.2013

Premiul este unul din costumele de baie din fotografie, la alegere, oferit de DivaDress.ro, sponsorul concursului si magazinul online care va poate satisface orice exigente vestimentare.

Conditii de participare (toate conditiile sunt obligatorii):

  1. Sa dati Like/Imi place si Share/Distribuie acestei fotografii si paginii de facebook Ghidul Femeii.
  2. Sa dati Like/Imi place sponsorului concursului, DivaDress.ro ( http://www.divadress.ro/).
  3. Sa precizati la rubrica comentarii, la articolul din revista, pe care dintre cele trei modele de costum de baie din fotografia de mai sus il preferati: rosu, alb sau negru ( http://www.ghidulfemeii.ro/concursuri/4552-castiga-un-costum-de-baie-in-tendinte-de-la-divadress).

Specificatii suplimentare:

Castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti si va fi afisat pe data de 15.06.2013 atat in articolul din revista, cat si pe pagina de facebook Ghidul Femeii. Imediat ce va trimite adresa exacta si masurile pe adresa de email ghidulfemeii@yahoo.com, va fi contactat telefonic si i se va trimite cadoul prin Posta Romana.

[/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURS!