Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un card DOMO in valoare de 500, 300 sau 200 lei!

Concurs: Castiga un card DOMO in valoare de 500, 300 sau 200 lei!

Provocare: Invităm toți bloggerii care își doresc o “Românie mai verde” să susțină acțiunea “Școala pentru o Romanie verde Mecanism:
  • Scrie pe blogul tău despre campania “ Scoala pentru o Romanie verde” (detalii  aici) și promoveaz-o exact așa cum simți, transmițând mesajul “Colectăm hârtie să plantăm 1 milion de copaci“. De asemenea, precizează în articolul tău și despre acțiunea de reciclare “Colectarea de PET-uri de Aqua Carpatica ( detalii  aici)
  • Opțional, poți să susții campania menționată mai sus prin adăugarea unui banner ( aici) pe blogul tău.
  • Pune articolul tau în formularul de mai jos.
 Desfășurare campanie: Perioada :  20 septembrie – 20 octombrie, ora 23:59Juriul format din reprezentanții Zibo.ro și BlogalInitiative.ro punctează respectarea briefului, creativitatea si implicarea in campanie.
  1. Respectarea briefului – Este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la «Mecanism campanie», condiții obligatorii pentru a intra la jurizare
  2. Creativitatea – Articolul trebuie scris într-o formă cât mai atractivă. De asemenea, apreciem și abordările inedite, care să creeze buzz.
  3. Implicarea în campanie– Dacă scrii de mai multe ori (dar atentie, cu moderatie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tău.
Premiile:
  • Premiul 1 card Domo – 500 lei
  • Premiul 2 card Domo – 300 lei
  • Premiul 3 card Domo – 200 lei
Nota: Premiile sunt oferite de Polus Center si vor ajunge în 30 de zile de la data anuntarii lor. Suplimentar: În județul Maramureș colectarea se va face la Gold Plaza, iar în județul Cluj, la Polus Center. Partener principal: Aqua Carpatica PARTICIPA LA CONCURS!