Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Opel Corsa sau una dintre cele 5 cutii portbagaj pentru Opelul t?u!

Concurs: Castiga un autoturism Opel Corsa sau una dintre cele 5 cutii portbagaj pentru Opelul tău!

[like_to_read]PARCHEAZĂ-ȚI RABLA, DEMAREAZĂ CU UN OPEL!Salut şi bine ai venit în parcarea virtuală de rable. Încarcă o poză cu maşina ta veche şi posteaz-o în parcare, pe oricare dintre locurile disponibile. Alege-ţi locul cu grijă, pentru că îţi poate aduce o maşină Opel Corsa nou-nouţă sau una dintre cele 20 de cutii portbagaj Opel!Poţi intra în parcare chiar dacă vrei doar să vinzi sau să cumperi un cupon REMAT.Profită de oferta Opel în cadrul programului Rabla!CUM PARTICIP:
Pe scurt, parchează-ţi rabla în parcarea virtuala www.RableParcate.ro şi poţi câştiga, prin tragere la sorţi, un Opel Corsa nou-nouţ!Acum iată detaliile:
  • Fă o poză cu rabla ta.
  • Creează-ţi un cont pe www.RableParcate.ro, încarcă poza cu rabla ta şi alege-ţi un loc de parcare. Poţi selecta orice număr cuprins între 1 şi 200 (numarul va fi suplimentat ulterior in functie de solicitarile primite).
  • Pentru a participa la promoţie, trebuie să încarci cel puţin o poză cu maşina ta.
  • Dacă nu ai o rablă, poţi folosi una dintre maşinile noastre.
  • Pentru a vedea câte locuri sunt ocupate, navighează în parcare folosind mouse-ul. Foloseşte butoanele + şi – pentru zoom in şi zoom out.
Oricine poate participa.Poţi participa la promoţie chiar dacă nu ai rablă sau dacă nu vrei să-ţi vinzi maşina.
  • Dacă maşina ta valorează mai mult decât un cupon REMAT şi nu te-ai decis să o vinzi, poate îţi vei schimba părerea după ce câştigi marele premiu, Opelul nou.
  • Dacă încă nu vrei să îţi cumperi un Opel, dar vrei să-ţi vinzi cuponul REMAT, unul dintre dealerii Opel îţi poate găsi un cumpărător.
  • Dacă vrei să-ţi cumperi un Opel, dar nu ai rablă, unul dintre dealerii Opel îţi poate găsi un cupon REMAT.
Ce, cum şi când câştig.Săptămânal, poţi câştiga una dintre cele 5 cutii portbagaj pentru Opelul tău.La finalul campaniei poţi câştiga tot prin tragere la sorţi un autoturism Opel Corsa!Cum obţin mai multe şanse.Mai multe locuri de parcare înseamnă mai multe şanse la premii. Poţi ocupa mai multe locuri astfel:
  • Dă “share” pozei cu rabla pe Facebook sau Twitter şi primeşti încă 1 loc de parcare.
  • Invită-ţi prietenii în parcare şi primeşti câte 1 loc suplimentar pentru fiecare prieten care se înscrie la sugestia ta.
  • Acoperă-ţi rabla cu o prelată Opel şi şi expune-o prin oraș ca să primeşti încă 6 locuri de parcare. Ca să obţii o prelată Opel, click  aici.
Campania se desfăşoară în perioada 06 iunie – 31 iulie 2013 şi se adresează persoanelor de peste 18 ani, rezidenţi în România.
[/like_to_read]