Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Nissan Juke cu echipare Tekna, o bicicleta Pegas sau un rucsac Sprite!

Concurs: Castiga un autoturism Nissan Juke cu echipare Tekna, o bicicleta Pegas sau un rucsac Sprite!

sprite

[like_to_read]

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Campania se va desfasura in perioada: 10 iunie 2013 – 04 august 2013 inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la Campanie, denumite in continuare “Produse Promotionale”,  sunt:

  • Marca de bautura carbo-gazoasa “Sprite” in ambalaj de 500ml PET; 1L PET; 2L PET; 2,5L PET;

Ambalajele promotionale aferente Produselor Promotionale vor putea fi identificate prin cele 2 elemente definitorii:

  • Etichetele promotionale care vor contine mesajul "Castiga premii care ne fac tot nouareclama" si textul versiunii scurte a Regulamentului Oficial;
  • Capacele promotionale de culoarea galbena care vor avea tiparit pe partea superioara, inexterior, mesajul "Cauta sub capac", si in interior un cod unic alfanumeric format din 8caractere.

“Sprite” este marca inregistrata a societatii The Coca-Cola Company.

Pentru a se inscrie in Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Promotional in perioada Campaniei, sa identifice un cod alfanumeric in interiorul capacului acestuia si sa-l inscrie in Campanie prin una dintre urmatoarele 2 modalitati: (a) prin SMS sau (b) prin WEBSITE.

Premiile:

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii acordate prin TRAGERE LA SORTI:
    • Premii pe ora: un numar de 3360 de Rucsacuri Sprite avand urmatoarele dimensiuni: 30 x 40 x 12 cm, cu valoare unitara de 20,799 LEI.
    • Premii pe zi: un numar de 56 de Biciclete Pegas, model Strada 1, culoare Verde Sprite disponibila cu 3 viteze, in valoare unitara de 1.048 LEI.
    • Premiul cel mare: Un vehicul marca Nissan, model Juke, cu echipare Tekna si dotari standard, motorizare 1.6L, putere nominala 117CP, transmisie CVT, in valoare de 16.478 Euro (exclusiv TVA), reprezentand 74.151 LEI (exclusiv TVA), la cursul de 4,5 LEI/Euro.
  • Premii garantate:
    • Wallpaper Sprite: Acestea sunt imagini cu elemente Sprite, disponibile pentru descarcare gratuita pe WEBSITE, ce pot fi setate ca imagine de fundal pentru calculatorul personal.
    • Screensaver Sprite: Acestea sunt mici programe de calculator, disponibile pentru descarcare gratuita pe WEBSITE, care dupa ce sunt instalate permit afisarea unei animatii personalizate cu elemente Sprite, la un anumit interval de timp de inactivitate pe calculatorul personal.
    • CoverPhoto pentru Facebook: Acestea sunt imagini cu anumite dimensiuni si/sau forme, disponibile pentru descarcare gratuita pe WEBSITE, ce contin elemente personalizate Sprite, care pot fi utilizate pentru a fi incarcate in reteaua de socializare Facebook si utilizate ca imagine de inceput pentru profilul participantului.
    • Aplicatie pentru desktop ce se instaleaza pe calculatorul personal - „Sprite mobil Nissan Juke”: Aceasta este un program ce poate fi descarcat gratuit de pe WEBSITE si instalat pe calculatorul personal al participantului. Ulterior instalarii programului, pe suprafata de lucru al calculatorului personal va rula o animatie de forma si/sau culoara masinii ce va fi acordata ca Marele premiu in aceasta campanie promotionala.

Premiile garantate sunt disponibile pentru descarcare gratuita consumatorilor care siau creat si accesat contul pe site-ul Campaniei www.sprite.ro, indiferent daca vor castiga sau nu unul din premiile acordate prin tragere la sorti.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]