Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Ford B-max, un telefon Samsung Galaxy S4 sau o tableta E-Boda XL!

Concurs: Castiga un autoturism Ford B-max, un telefon Samsung Galaxy S4 sau o tableta E-Boda XL!

domo

[like_to_read]

ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI: Campania se desfasoara exclusiv in magazinul Domo.ro din Baneasa Shopping City, etaj 2 si online pe site-ul   www.domo.ro, pentru cumparaturile on line.

DURATA CAMPANIEI: Campania se va desfasura in intervalul 08 iunie 2013 – 31 iulie 2013.

DESCRIEREA PREMIILOR:

Premiile care pot fi castigate sunt:

  • 1 x autoturism Ford B-Max, in valoare de 65828.46 ron
  • 5 x telefoane Samsung Galaxy S4, in valoare de 2799 ron bucata
  • 10 x tablete E-boda XL 400 QuadCore 10.1’’ in valoare de 999 ron bucata

Extragerea premiilor va avea loc in data de 12 august 2013, ora 12.00 la sediul DIGISTORE  din Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 10A.

DREPT DE PARTICIPARE: Au drept de participare persoanele fizice cu domiciliul in Romania avand varsta de cel putin 18 ani impliniti si persoanele juridice cu sediul in Romania, care achizitioneaza orice produs din magazinul Domo.ro din Baneasa Shopping City, etaj 2 sau online de pe  www.domo.ro . Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei SC DIGISTORE SRL, asociatii/actionarii, administratorii si angajatii societatilor in ale caror magazine/sedii se desfasoara promotia, administratorii si angajatii societatilor partenere la organizarea promotiei, precum si rudele de gradul I si II ai tuturor celor mentionati anterior.

Sunt invalidate automat persoanele care achizitioneaza produse si le returneaza fara motiv,  in conditiile permise de lege si mentionate pe site-ul  www.domo.ro.

Castigatorii concursului nu intra sub incidenta regulamentului “Returul produselor in 31 zile”.

Castigatorii premiilor sunt de acord sa semneze la solicitarea organizatorilor, in momentul primirii premiului o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere, un consimtamant de publicitate si un proces verbal de indeplinire a criteriilor de participare stabilite prin prezentul regulament.

MECANISMUL CAMPANIEI: Mecanismul Campaniei este urmatorul:

  • Sa achizitioneze minim un produs din magazinul Domo.ro  din Baneasa Shopping City, etaj 2 sau de pe  www.domo.ro , pe perioada Campaniei 08.06.2013-31.07.2013
  • La achizitia oricarui produs, in perioada 08.06.2013 - 31.07.2013, bonul fiscal va avea tiparit un cod unic promo de identificare a achizitiei.
  • Pentru a participa la campanie, clientul trebuie sa inscrie codul promo si numarul bonului fiscal, pe micro site-ul  http://vacanta.domo.ro.
  • Codul unic promo de identificare poate fi introdus o singura data in intervalul 08.06.2013 – 09.08.2013.
  • Extragerea celor 16 castigatori va avea loc in data de 12.08.2013 la sediul Digistore din Bd Dimitrie Pompeiu nr.10 A.
  • Organizatorul va prelucra in sistem electronic codul promo inscris pe bonul fiscal

In momentul extragerii, castigatorul va fi anuntat telefonic imediat, si in termen de 24 de ore de la validare va fi afisat pe micro site-ul http://vacanta.domo.ro si pe contul DomoOnline de pe site-ul de socializare Facebook. Castigatorul are dreptul sa-si ridice premiul incepand cu cea de-a 10-a zi de la data validarii, timp de 15 zile calendaristice de la aceasta data.Participantii la promotie trebuie sa pastreze bonul de casa, in original  pentru a face dovada achizitionarii produselor participante.

PROCEDURA DE EXTRAGERE SI PRIMIREA PREMIILOR

Tragerea la sorti va avea loc in cu data de 12.08.2013, ora 12.00 a.m.

Extragerea se va face electronic, la sediul SC DIGISTORE SRL, pentru organizarea extragerilor la aceasta campanie, in prezenta a doi martori, conform urmatoarei proceduri:

  • In data de 12.08.2013 va fi extras electronic codul promo castigator si doua alte coduri promo avand calitatea de rezerve castigatoare, din baza de date creata in acest scop, in prezenta a 2 martori pentru marele premiu, un autoturism Ford B-Max.
  • Castigatorul va fi sunat la numarul de telefon declarat in momentul inscrierii la concurs.
  • In situatia in care castigatorul nu raspunde la 3 apeluri efectuate in 24 h sau nu intruneste una sau mai multe conditii de participare, va fi invalidat si se va apela la prima rezerva, urmandu-se aceeasi procedura de apelare, care va fi reluata si daca va fi necesara apelarea celei de-a doua rezerve.
  • Aceeasi procedura de extragere se va aplica si pentru castigatorii care vor primi telefoane Samsung Galaxy S4 si tablete E-boda.
  • Daca nici unul dintre numerele extrase nu raspunde apelurilor telefonice, se incheie un proces verbal de invalidare si produsele vor ramane in proprietatea SC DIGISTORE SRL.
  •  In situatia in care castigatorul/rezerva raspunde, i se solicita datele de identificare(nume, prenume, adresa) si confirmarea ca are bonul fiscal care atesta ca a achizitionat din magazinul Domo.ro din Baneasa Shopping City sau de pe  www.domo.ro , pentru validarea premiului.
  • Numele castigatorului va fi afisat pe micro site-ul  http://vacanta.domo.ro si contul DomoOnline de pe site-ul de socializare Facebook in termen de cel mult 24 de ore  de la validarea prin confirmare telefonica.
  • Castigatorul va putea merge sa ridice premiul din magazinul cel mai apropiat de adresa din buletin, agreat telefonic, incepand cu cea de-a 10- a zi de la data validarii, in termen de 15 de zile de la validare.
  • Pentru ridicarea premiului castigatorul trebuie sa intrunesca toate conditiile de participare cuprinse in prezentul Regulament, sa prezinte cartea de identitate si bonul fiscal.
  • Numai dupa verificarea conditiilor de mai sus Organizatorul va inmana premiul Castigatorului, in baza unui proces verbal de predare primire semnat de ambele parti.
PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]