Acest concurs a expirat în data de 2013-09-26. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Dacia Duster sau 500 lei pe ora zilnic!

 Concurs: Castiga un autoturism Dacia Duster sau 500 lei/ora zilnic!

Kaufland si Europa FM te premiaza din toata inima!

Lipeste autocolantul pe masina, inscrie-te pw www.europafm.ro, asculta Europa FM si poti castiga 500 lei/ora sau o Dacia Duster!

Cum poti participa la concurs? Foarte simplu:

  1. Vino cu masina la Kaufland incepand cu 24 august 2013
  2. Ia stickerul in forma de inima disponibil gratuit la casele de marcat
  3. Lipeste-l pe masina, cat mai vizibil
  4. Inscrie-ti datele personale pe site-ul www.europafm.ro
  5. Revino cat mai des la cumparaturi in perioada 30 august - 24 septembrie 2013
  6. Asculta Europa FM de luni pana vineri, raspunde la telefon si noi te premiem cu bani cash, 500 lei/ora
  7. La mare extragere din 27 septembrie poti castiga o Dacia Duster!

In cadrul acestui Concurs se pot acorda 180 premii constand in suma de 500 lei fiecare. Valoarea totala a premiilor in bani cash este de maxim 90.000 lei. Marele premiu, un autoturism Dacia Duster, este in valoare de 14.200 euro si are urmatoarele caracteristici:

  • Model: Duster
  • Nivel de echipare: Laureate
  • Motor: 1.6, 16V, tractiune 4x4
  • Putere: 105 CP
  • Norma de poluare: EURO 5
  • Culoare: Gris Platine
  • Alte dotari: ASR - ESP, geamuri electrice spate

Concursul se desfasoare in perioada 24 august - 27 septembrie 2013, in toate cele 86 de magazine Kaufland.

Pentru a putea participa la concursul "Kaufland si Europa FM te premiaza din toata inima!" si a putea castiga premiile oferite de Kaufland prin intermediul Europa Fm, participantii trebuie sa fie persoane fizice majore (+18 ani), cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania.

Din data de 24 august 2013, in fiecare magazin Kaufland, la casa de marcat, se vor distribui stickere in forma de inima clientilor Kaufland veniti cu masina la cumparaturi. Pentru a participa la concurs, acestea vor trebui lipite pe autoturism. Fiecare participant are dreptul la un singur sticker pentru fiecare autoturism pe care il detine. Stickerele se vor distribui in limita stocului disponibil. Fiecarui magazin ii este alocat un stoc limitat de stickere, ce se va epuiza in functie de trafic.

Participantii trebuie sa-si inscrie o singura data pe site-ul www.europafm.ro datele personale, constand in nume, prenume, adresa completa, numarul de inmatriculare al autovehiculului, magazinul Kaufland unde au fost prezenti (orasul), numarul de telefon si adresa de e-mail.

In perioada 30 august - 24 septembrie 2013, un reprezentant Kaufland va colecta din parcarea Kaufland a fiecarui magazin, la diferite ore din zi, numerele de inmatriculare ale participantilor. Toate numerele de inmatriculare vor fi ulterior centralizate si transmise catre Europa FM. Bazele de date zilnice cu numerele inscrise vor putea fi consultate de catre participanti pe site-ul Europa Fm. Europa FM va efectua in mod aleatoriu extragerile castigatorilor concursului. La extragere participa doar cei inscrisi pe site-ul www.europafm.ro si ale caror numere de inmatriculare au fost colectate din parcarile magazinelor Kaufland. In urma extragerilor va rezulta un numar de inmatriculare castigator si trei numere de rezerva, aferente fiecarei ore de concurs. Daca posesorul numarului de inmatriculare castigator nu raspunde la telefon, se va apela primul numar de inmatriculare extras dintre rezerve, apoi al doilea si intr-un final al treilea, daca este cazul.

Acest lucru se va aplica pentru fiecare dintre cele 10 concursuri difuzare pe zi, de luni pana vineri (intre orele 08:00 - 19:00) in perioada 3 septembrie - 26 septembrie 2013.

In data de 27 septembrie 2013 va avea loc marea extragere a unui autoturism Dacia Duster.

Baza de date pentru premiile de 500 lei/ora nu va fi cumulativa, cu exceptia bazei de date pentru extragerea marelui premiu din 27 septembrie 2013, care va contine toti participanti inscrisi in concurs pe site-ul www.europafm.ro, cu datele personale si ale caror numere de inmatriculare au fost colectate din parcarile magazinelor Kaufland.

Pentru un numar de inmatriculare sa se regaseasca cat mai des in baza de date, astfel sporindu-se sansele de castig, participantii trebuie sa revina pe toata perioada concursului cat mai des la cumparaturi in oricare dintre cele 86 de magazine Kaufland participante la concurs, cu autovehiculul cu stickerul in forma de inima lipit pe masina.

Extragerile vor fi realizate astfel:

  • numerele de inmatriculare colectate in zilele de vineri-sambata si duminica ale fiecarei saptamani de concurs, vor fi extrase aleatoriu si difuzate in direct, in orele de concurs, marti.
  • numerele de inmatriculare colectate in zilele de luni, ale fiecarei saptamani de concurs, vor fi extrase aleatoriu si difuzate in direct, in orele de concurs, miercuri.
  • numerele de inmatriculare colectate in zilele de marti, ale fiecarei saptamani de concurs, vor fi extrase aleatoriu si difuzate in direct, in orele de concurs, joi.
  • numerele de inmatriculare colectate in zilele de miercuri, ale fiecarei saptamani de concurs, vor fi extrase aleatoriu si difuzate in direct, in orele de concurs, vineri.
  • numerele de inmatriculare colectate in zilele de joi, ale fiecarei saptamani de concurs, vor fi extrase aleatoriu si difuzate in direct, in orele de concurs, luni.

Mai multe detalii, alaturi de Regulamentul oficial al concursului sunt disponibile pe www.kaufland.ro, www.europafm.ro si la Birou Informatii din magazinele Kaufland.