Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Dacia Duster, un weekend all inclusive Rhein*** Azuga sau o sticla spumant Prahova Valley!

Concurs: Castiga un autoturism Dacia Duster, un weekend all inclusive Rhein*** Azuga sau o sticla spumant Prahova Valley!

Durata si locul de desfasurare al campaniei promotionale: Campania este organizata si se desfasoara in perioada 15 noiembrie 2012 – 15 februarie 2013. Produse participante:  La aceasta Campanie participa vinurile si spumantele de mai jos, produse de Cramele Halewood:
  • Prahova Valley Reserve Feteasca Alba , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Reserve Sauvignon Blanc , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Reserve Cabernet Sauvignon , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Reserve Merlot , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Reserve Pinot Noir , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Special Reserve Sauvignon Banc , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Special Reserve Tamaiosa Romaneasca , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Special Reserve Chardonnay , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Special Reserve Cabernet Sauvignon , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Special Reserve Pinot Noir , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley Special Reserve Feteasca Neagra , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley spumant BRUT , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley spumant SEC , capacitate sticla 750ml
  • Prahova Valley spumant DEMISEC , capacitate sticla 750ml
Modul de desfasurare a campaniei:  Pentru a participa la campania  GASESTE DOPUL MARCAT,  AI UN DUSTER GARANTAT! ”  consumatorii trebuie:
  • ca in perioada  15 noiembrie 2012 – 15 februarie 2013  sa achizitioneze produsele participante la aceasta Campanie conform art. (4);
  • sa trimita Organizatorului, intr-un plic, dopul imprimat cu „STICLA”, o coala de hartie pe care sa mentioneze datele personale (nume, prenume, adresa, data nasterii, nr de telefon si adresa de e-mail) si copia dupa bonul fiscal sau dupa factura fiscala. Coala trebuie datata si semnata de participantul la promotie. Plicurile vor fi trimise la adresa organizatorului campaniei: OP 3 -  CP 32, Ploiesti, Jud. Prahova ,  pana la data de 20 februarie 2013 data postei. Pe plic se va scrie numele campaniei:  „GASESTE DOPUL MARCAT, AI UN DUSTER GARANTAT!”
  • sa contacteze telefonic Organizatorul la tel 0244/530.955, interior 128: in cazul in care detine  dopul imprimat cu „MASINA” sau dopuri imprimate cu „WEEKEND”  pentru a i se comunica modul in care vor intra in posesia premiilor. Dopurile si premiile se vor preda/trimite cu proces verbal. Aceste dopuri vor fi insotite de copie dupa cartea de indetitate a posesorului, precum si de copia dupa bonul fiscal sau dupa factura fiscala.

La datele de 20 decembrie 2012, 21 ianuarie 2013 si 21 februarie 2013 la sediul Cramele Halewood, in prezenta unei comisii ale carei decizii sunt irevocabile, se vor valida dopurile imprimate cu „STICLA”, dopurile imprimate cu „WEEKEND” si cel cu „MASINA”. Validarea premiilor se face numai pe baza bonului fiscal sau pe baza facturii fiscale care justifica achizitia.

In timp de 5 zile lucratoare de la data validarii premiilor, castigatorii vor fi informati telefonic  asupra modalitatii de intrare in posesie a premiului castigat. Lista cu numele castigatorilor, orasul de resedinta si premiile acordate va fi facuta publica potrivit legislatiei in vigoare si se va afisa pe adresea de web a companiei:  www.halewood.com.ro si pe pagina din reteaua de socializare Facebook ( www.facebook.com/halewoodoffice.romania).

Dopurile validate vor fi premiate dupa cum urmeaza:

- dopul imprimat cu „MASINA” – o masina Dacia Duster - dopuri imprimate cu „WEEKEND”– 15 weekend-uri all inclusive la pensiunea Rhein*** Azuga - dopuri imprimate cu „STICLA” – 985 sticle Prahova Valley Spumant Premiile castigate nu sunt transmisibile si nu pot fi preschimbate in bani sau in alte produse. Vor putea fi declarate castigatoare persoanele care indeplinesc cumulativ toate conditiile stipulate in prezentul „Regulament Oficial” Este interzisa reproducerea si falsificarea dopurilor imprimate cu „MASINA”, „WEEKEND” si „STICLA”, precum si alterarea in orice mod a celor originale. Dopurile rezultate in urma unor astfel de operatiuni sunt considerate nule si nu vor fi luate in considerare in cadrul campaniei. Premiile ramase neacordate vor ramane in posesia Organizatorilor.

Premiile:
  • 1 x Dacia Duster
  • 15 x Weekend all inclusive Rhein*** Azuga
  • 985 x Sticla spumant Prahova Valley

Premiile au urmatoarele caracteristici: - - Premiul cel mare constand in masina Dacia Duster are urmatoarele specificatii tehnice: Dacia Duster Ambiance 4x21,6 , capacitate cilindrica 1598, culoare negru, an de fabricatie 2012, EURO 5; - Premiile constand in weekend-uri all inclusive la pensiunea Rhein*** Azuga – contin urmatoarele servicii: cazare in camera dubla pentru doua persoane majore, doua nopti, doua mic dejun, doua cine si un pranz pentru doua persoane, vizita crama si degustare de vin spumant. In acest pachet nu sunt incluse vinul si alte bauturi alcoolice.

PARTICIPA LA CONCURS!