Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aranjament floral oferit de Principessa Wedding!

Concurs: Castiga un aranjament floral oferit de Principessa Wedding!

Principessa Wedding – Pasiune pentru flori

O pasiune nemarginita pentru flori, frumos nascuta inca din copilarie si o calatorie lunga ce a inceput doar cu …un vis.

Prima nunta, unde primul design creat, primele aranjamente florale, primele buchete si primii miri ce s-au bucurat de serviciile Principessa Wedding,  au pus temelia unui brand ce a dainuit peste ani. Acum, Principessa Wedding ofera servicii de wedding planning, consultantanta si design floral, pentru orice eveniment.

Aranjamentele florale sunt personalizate, cu o tematica specific realizata pentru nunti, botezuri, aniversari, sau alte evenimente corporate.

Incepem cu flori, adaugam dantela, perle, culori, dorinte, vise, dragoste, bunatate …si cand aranjamentul este aproape gata, presaram putina magie ca aranjamentul sa fie unic, personal si special.

Te invitam sa descoperi cateva mirese incantate dar si frumoasele aranjamente florale create de Principessa: pe pagina noastra de  Facebook sau pe  site. De asemenea, ne poti lasa gandurile tale sau poti citi cateva din sfaturile noastre in legatura cu organizarea unei nunti, detalii despre flori , pe  blog.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cati ani a implinit Principessa Wedding?

  • 14 ani
  • 13 ani
  • 10 ani

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulament:

  1. Participa la concurs in perioada 4 - 18 octombrie 2013 si poti castiga un aranjament floral oferit de Principessa Wedding!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 18 octombrie 2013  si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarei va fi afisat pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresaconcurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI). Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.