Acest concurs a expirat în data de 2013-09-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat foto digital Nikon Coolpix S2700 sau alte produse Coccolino!

Concurs: Castiga un aparat foto digital Nikon Coolpix S2700 si/sau alte produse Coccolino!

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 27 August 2013, ora 17:00 - 30 Septembrie 2013, ora 23:59 pe pagina dedicata CoccolinoRomania gazduita de www.facebook.com.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web www.facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi:

  1. Sa dea LIKE paginii http://www.facebook.com/CoccolinoRomania (daca nu au dat deja)
  2. Sa acceseze in cadrul paginii http://www.facebook.com/CoccolinoRomania aplicatia Familia lui Coccolino.
  3. prin accesarea aplicatiei si utilizarea acesteia, participantii isi exprima acordul ca datele contului sa fie preluate; acestea vor fi folosite la contactarea acestora in cazul in care vor fi desemnati castigatori.

Aplicatia are urmatoarea descriere generala: participantii il imbraca pe micul Coccolino si primesc puncte pentru aceasta;

  • in decursul unei zile participantii se pot juca de cate ori doresc, insa punctele pot fi obtinute doar pentru primul ursulet imbracat;
  • in cursul jocului pot sa utilizeze credite pentru a debloca noi hainute si accesorii ce le vor folosi pentru a-l imbraca pe ursulet (creditele se obtin invitand prieteni sau introducand coduri de produs); in functie de punctele primite pot castiga premii zilnice si la finalul campaniei pot castiga prin tragere la sorti unul dintre premiile oferite.

Pentru a obtine/a primi puncte si credite (care iti ofera acces la anumite facilitati in joc) participantii au urmatoarele posibilitati:

  1. Creditele se pot obtine astfel:
    • Creditele din aplicatia „Invita prieteni”. Pe durata desfasurarii concursului, un participant poate sa obtina maximum 50 de credite (cate 5 pentru fiecare dintre prietenii invitati, care intra in aplicatie/se inscriu si participa la acest joc).
    • Credite obtinute prin introducerea/inscrierea in aplicatia de concurs a codurilor de produs. Pe durata desfasurarii concursului, un participant poate sa obtina 10 credite la introducerea pe site a unui cod de produs, pana la maximum 40 de credite pe toata durata concursului. Participantul poate sa introduca/sa inscrie doar un singur cod de produs intr-o saptamana. “Codul de produs” reprezinta codul de bare aflat pe fiecare produs Coccolino.
  2. Punctele sunt obtinute de catre participant pentru ursuletii imbracati (se obtin puncte o singura data in fiecare zi calendaristica din perioada Campaniei, chiar daca participantul imbraca de mai multe ori ursuletul). Imbracarea ursuletului se desfasoara in “prezenta” tatalui si mamei acestuia care vor acorda puncte participantului in functie de cum imbraca ursuletul. Hainutele si accesoriile pot fi deblocate folosind creditele obtinute de participant pana la acel moment moment. La final, dupa ce imbraca ursuletul, utilizatorul apasa pe butonul „Salveaza” si primeste note de la mama si tatal Coccolino. Apoi utilizatorul e invitat sa publice ursuletul personalizat si rezultatul obtinut pe wall.

Limitari:

  • Un utilizator poate imbraca un ursulet de mai multe ori pe zi, insa va obtine puncte doar pentru primul ursulet imbracat in decursul unei zile de concurs.
  • Pentru un prieten invitat care a intrat la randul sau in aplicatie si participa la Campanie se obtin 5 credite (se pot obtine maximum 50 de credite pe tot parcursul concursului, pentru primii 10 prieteni/ invitati care participa la Campanie, indiferent de numarul total de prieteni care participa la campanie). Creditele se acorda pentru ziua cand invitatul intra in campanie, nu cand a fost invitat. Daca un user e invitat de mai multi participanti si intra in Campanie - se acorda cate 5 credite tuturor celor care l-au invitat).

Cum se stabilesc castigatorii:

  • Premiile zilnice se acorda pentru ursuletul care a primit cel mai mare punctaj intr-o zi. Astfel, in fiecare zi se acorda un premiu pentru participantul al carui ursulet a primit punctajul maxim in acea zi; in cazul in care mai multi participanti au obtinut acest punctaj maxim, premiul va fi acordat celui care a obtinut primul acest punctaj.
  • La finalul campaniei se acorda prin tragere la sorti patru premii. Pentru aceasta se va proceda la o tragere la sorti la care vor participa toti cei care au obtinut minimum 90 de puncte (aferente unui punctaj mediu pentru 5 ursi imbracati in timpul Campaniei).

Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie:

  • Sa participe la Campania desfasurata prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia, conform mecanismului detaliat prin prezentul Regulament.
  • Sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania; sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei;
  • Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru aceasta Campanie este pagina www.facebook.com/CoccolinoRomania.

PREMIILE: In cadrul acestei Campanii se acorda urmatoarele premii:

  • Premiile Zilnice - cate 1 premiu pentru fiecare zi din campanie, constand in pachete compuse din un ursulet Coccolino si un balsam de rufe Coccolino Sensation 2L.
  • Premiile de la sfarsitul Campaniei, care se acorda prin tragere la sorti:
    • 1 (un) mare premiu in valoare comerciala de 471,63 lei – pachet in component caruia intra un aparat foto digital Nikon Coolpix S2700 + un balsam de rufe Coccolino Sensation de 2l + un ursulet de plus Coccolino;
    • apoi 3 premii in valoare comerciala de 306,32 lei fiecare - pachete in componenta carora intra cate un halat de baie, 1 ursulet de plus Coccolino, 1 balsam de rufe Coccolino Sensation 2L si 1 balsam de rufe Coccolino Sensitive 2L. Aceste premii se acorda la finalul Campaniei in aceasta ordine, prin tragere la sorti ce va avea loc la data de 01.10.2013.