Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat foto Sony HX50!

Concurs: Castiga un aparat foto Sony HX50!

Castiga un aparat foto Sony HX50

[like_to_read]

In plin sezon estival, revista on-line Clubul Foto si Sony Romania va propun un concurs de fotografie inedit! Surprinde imaginea vacantei tale, inscrie-te la concurs si poti castiga un aparat foto Sony HX50 super-zoom sau untrepied Manfrotto. Este cel mai mare concurs foto pe care l-am organizat pana acum aici, la Clubul Foto (ca valoare a premiilor oferite). Asadar, asteptam de la voi cea mai reusita fotografie surprinsa intr-o calatorie!

Imaginile pot aborda genuri si teme diverse, cum ar fi: fotografii de calatorie, peisaje, luminile orasului, detalii (macro sau zoom), instantanee, expuneri lungi, fotografii de vacanta etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa! Fotografiile pot fi realizate atat in tara cat si in strainatate.

Te asteptam sa te inscri in concurs pentru sansa de a castiga premiul cel mare sau unul din cele trei premii de popularitate! Inscrierea fotografiilor se face pe pagina concursului.

Calendarul desfasurarii concursului:

  • - 18 Iulie – 20 August: Inscrierea lucrarilor si votul publicului (  aici )
  • - 21 – 30 August: Jurizarea
  • - 30 August: Anuntarea castigatorilor.

MARELE PREMIU: un aparat foto Sony HX50 

Sony HX50 este cel mai mic aparat foto compact super-zoom 30X si a fost lansat de Sony luna trecuta. Cu un senzor CMOS 1/2.3 inch si 20.4 megapixeli si obiectiv Sony “G” cuzoom 30x, echivalent al unei focale 24-720mm f/3.5-6.3, Sony HX50 se adreseaza utilizatorilor entuziasti si include toate modurile de fotografiere cu care ne-am obisnuit de la gama bridge. Are patina pentru blitz extern dar si Wifi integrat, o functie utila pasionatilor de calatorii.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]