Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat de ras Gillette Venus ProSkin!
Concurs: Castiga un aparat de ras Gillette Venus ProSkin!
Sunt multe teorii care explică de ce pielea noastră pare tot mai sensibilă. Poluarea, stresul, lipsa somnului, hidratarea insuficientă, maturizarea și stilul de viață agitat sunt principalii factori care afectează pielea. Oamenii stresați, încordați și obosiți sunt mai predispuși să intre în categoria celor cu piele sensibilă - tocmai din acest motiv ar putea să petreacă ceva timp la spa, yoga sau pur și simplu citind o carte!Expertul Venus, Claire Girdler, spune: "În timp ce vă îndepărtați firele de păr nedorite veți îndepărta inevitabil și câteva dintre straturile superioare ale pielii, straturi care, în mod obișnuit, previn pierderea apei care există în straturile inferioare. Acest lucru va face ca picioarele unei femei care are deja pielea sensibilă să fie uscate. Mai mult, dacă nu folosiți un aparat de ras potrivit, veți avea tendința să apăsați mai tare pe el sau să reveniți cu lama de mai multe ori pe aceeași suprafață, iar acest lucru vă va afecta și mai mult pielea. Noul aparat de ras Gillette Venus ProSkin a fost testat dermatologic și rezolvă aceste probleme."Gama Gillette Venus ProSkin cuprinde: razorul cu lame inter-schimbabile ProSkin Sensitive, aparatul de ras de unică folosință ProSkin MoistureRich și gelul de ras Venus Satin Care.Gillette Venus ProSkin MoistureRich este primul aparat de unică folosință, creat special pentru femeile cu pielea sensibilă. El este prevăzut cu:
  • 3 lame înconjurate cu benzi cu gel de ras MoistureRich
  • Fiecare bandă cu gel conține un amestec din trei ingrediente cremoase (unt hidratant de avocado, de măsline, de kokum) ce creează un strat de protecție la alunecare, la fiecare trecere a aparatului de ras.
  • Parfum de vanilie, frișcă și caramel.
Gelul de ras Venus Satin Care are o textură fină, care permite o alunecare cu până la 35% mai uşoară faţă de formula iniţială, îndepărtând riscul tăieturilor. Gelul Venus Satin Care este disponibil în variantele Floral Passion (cu note de iasomie, trandafir si orhidee), Sensitive Skin (cu aloe vera) şi Dry Skin (cu unt de shea). Toate variantele de gel conţin mentol şi eucalipt pentru o senzaţie răcoritoare a pielii. Aparatele de ras Gillette Venus Proskin Sensitive și Proskin MoistureRich au fost testate dermatologic de către femei care susțin că au pielea sensibilă.Zeiţa în insula RhodosVara aceasta va fi una pe care Elena, una dintre cititoarele noastre, nu o va uita foarte usor! Cu ajutorul Gillette Venus ProSkin, ea a descoperit secretul picioarelor catifelate si a castigat o excursie pentru doua persoane in Insula Rhodos.Povestea a inceput in luna iulie, cand Elena a intrat in competitia "Marea descoperire" organizata de catre Gillette Venus ProSkin pe facebook. Ar fi putut castiga unul dintre cele 50 de premii saptamanale, dar ea a castigat una dintre cele trei excursii in insula zeitelor.Cum a fost vacanta ta de zeita din Rhodos?Uau! Sunt prea putine cuvinte pentru a descrie cat de superba a fost vacanta si cat de minunata este insula Rhodos . De cativa ani imi doresc sa ajung in Grecia si iata ca, multumita Competitiei "Marea descoperire" , am reusit sa-mi indeplinesc un vis. Fiind proaspata mamica, aceasta vacanta a venit ca o oaza de liniste si relaxare. Acum pot sa spun din tot sufletul: macar o data in viata trebuie sa ajungi in Rhodos, sa cunosti oamenii mereu cu zambetul pe buze, sa inoti in cele doua mari care o inconjoara (Egee si Mediterana), sa mergi macar o data in croaziera pe mare sau, pentru iubitorii de adrenalina, o excursie "jeep safari" . Ei bine, toate aceste experiente nu le-am putut rata, bineinteles, mai ales ca erau incluse in Marele Premiu.Ce te-a determinat sa intri in aplicatie?Cred ca din curiozitate si sincer imi doream sa castig ceva din premiile saptamanale, mai ales ca imi cumparasem de curand niste produse de la Gillette Venus ProSkin si eram multumita de ele. Marele premiu nici nu stiam ce reprezinta. Nu am mai castigat nimic consistent pana acum (cu exceptia catorva produse pentru fetita mea), si nici nu m-asteptam. La prima vedere, aplicatia avea ceva vesel, fresh, de vara in design. M-a atras design-ul graphic si am vrut sa vad ce va mai urma, ce voi descoperi.Ti-a placut experienta de a participa la aceasta competie online?Bineinteles, mai ales ca am si castigat. Dar orice competitie este interesanta in felul ei, chiar daca pierzi sau castigi. Important este sa invatam ceva din fiecare experienta.Gillette Venus ProSkin a fost lansat în Romania pentru a ne ajuta sa ne etalam cu incredere pielea minunat de catifelata! Gama Gillette Venus pentru o piele frumoasa si catifelata, demna de o zeita! PARTICIPA LA CONCURS!Regulament:
  • Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe  www.eva.ro si sa completeze toate câmpurile din profil. Pentru a se inscrie in marea extragere, utilizatorii trebuie sa se aboneze si la newsletterul zilnic, O dupa amiaza cu Eva.
  • Concursul se desfasoara în perioada 11.12 – 11.01.2013. Premiile oferite constau in : 10 seturi Gillette Venus ProSkin. Extragerea se vor efectua automat cu ajutorul calculatorului pe data de 11.01.2012.
  • Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, copie dupa cartea de identitate, numarul de telefon si adresa completa, la adresa  concurs@eva.ro, specificând care este premiul câstigat si data afisarii pe site.
  • Emailul trebuie trimis dupa adresa de email folosita în crearea contului pe site-ul  www.eva.ro.
  • Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine anularea oricarui premiu câstigat.
  • Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu câstigat.
  • Daca în termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site câstigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
  • Premiile vor fi livrate in 10 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor pe site.
  • Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului.
PARTICIPA LA CONCURS!