Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Philips Airfryer!

Concurs: Castiga un Philips Airfryer!

Philips AirFryer HD9220 negru Dragii Mosului lui Teo dragi, v-am tot povestit pana acum si v-am aratat ce minunatii puteti face cu Philips Airfryer, aparatul care prajeste la fel ca o friteusa, dar nu foloseste strop de ulei. Unii dintre voi (multi dintre voi, de fapt) mi-ati spus ca v-ati dori un astfel de aparat, insa nu va este accesibil in momentul de fata. Ei bine, impreuna cu Philips, ne-am gandit sa fim Mos Craciun pentru bucataria voastra si sa va accesorizam blatul din bucatarie!Ce trebuie sa faceti pentru a castiga aparatul Philips Airfryer? Alegeti o reteta pe care in mod normal o preparati in baie de ulei sau prin prajire. Postati reteta pe blogul vostru sau in cazul in care nu aveti blog, o trimiteti pe mail la  teo@teoskitchen.ro. Reteta trebuie sa contina poze cu rezultatul final iar in poza trebuie sa atasati un biletel pe care sa scrie “Concurs Teo’s Kitchen & Philips”, asta pentru a combate orice tentative de frauda.Avem doua Philips Airfryer pe care le oferim celor mai bune doua retete. Castigatorii aparatului vor trebui sa refaca retetele propuse initial, folosind Airfryer-ul si sa le reposteze/retrimita. Toate pozele participante in concurs se posteaza si intr-un album pe pagina de facebook Teo’s Kitchen pentru ca toti fanii paginii sa se poata bucura de retetele voastre.Criterii de jurizare
  • reteta trebuie sa fie cat mai originala
  • cu cat reteta va fi mai frumos explicata si mai bine ilustrata (chiar va incurajam sa faceti poze cu ingredientele, pasii de preparare, asa cum sunt ilustrate retetele de pe Teo’s Kitchen) cu atat juriul va fi mai impresionat.
  • vor fi excluse retetele care nu au in poza rezultatului final mentiunea “Concurs Teo’s Kitchen & Philips”.
Cine jurizeaza retetele participante in concurs?
  • Teodora Rogobete – reprezentant Teo’s Kitchen
  • Oana Tanasescu – Lead Marketing Manager Philips Consumer Lifestyle Balkans
  • Peter Dossov – Marketing Manager KA & Coffee, Country Group Balkans Philips Consumer Lifestyle
Inscrierile se fac in perioada 18-31 decembrie 2012. Castigatorii vor fi anuntati in data de in data de 4 ianuarie, iar premiile vor fi expediate dupa data de 7 ianuarie. PARTICIPA LA CONCURS!