Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Monitor Led Benq, Camera Web sau Casti Audio!

Concurs: Castiga un Monitor Led Benq, Camera Web sau Casti Audio!

Tema pentru aceasta ediţie este " Realizarea unui background pentru canalul de Youtube al PC Garage TV", data limită pentru înscriere fiind  30 Septembrie 2012 orele 24.00.Cautam un background potrivit pentru canalul de youtube al PC Garage TV. este permisa folosirea elementelor specifice PC Garage, mascota acestuia, fontul, culoarea .. etc insa nu respingem deloc lucrarile originale. Formatul final trebuie sa fie Jpeg. Fisierul nu trebuie sa depaseasca dimensiunea de 1 MB ( conditie impusa de Youtube).După expirarea perioadei de înscriere, creaţiile participante vor fi afişate pe acest thread, se va vota şi tot aici vor fi anunţaţi şi câştigătorii. Citiţi cu atenţie Regulamentul concursului, iar dacă aveţi întrebări le puteţi pune pe  thread-ul pentru discuţii. Premiile oferite de către magazinul PC Garage pentru această ediţie sunt:
  1. Locul I:  Monitor LED BenQ GL940M 18.5 inch 5 ms wide black glossy
  2. Locul II:  Casti Audio Technica ATH-CKF500 Pink-Gold
  3. Locul III:  Camera Web A4Tech PK-333E
PARTICIPA LA CONCURS! 
Regulamentul concursului: I.  Derularea concursului:
  1. Organizatorul ediţiei va posta pe forum tema concursului şi va preciza data limită pentru înscriere (de regulă două-trei săptămâni de la data postării temei), precum si toate celalalte detalii necesare.
  2. Participantii se vor înscrie în concurs prin trimiterea a unei singure creatii la adresa de e-mail concurs [arond] mygarage [punct] ro pâna la ora 24:00 cel tarziu a datei limită pentru înscriere. În e-mail-ul trimis se va menţiona obligatoriu nickname-ul de pe forum al participantului, respectiv titlul creaţiei. Rog participantii sa ceara o confirmare de primire.
  3. Organizatorul ediţiei va posta pe forum creatiile participante în timpul cel mai scurt posibil de la expirarea perioadei de înscriere, şi va anunţa perioada în care membrii forumului pot vota creatiile.
  4. Câştigătorii vor fi stabiliţi în cel mai scurt timp posibil de la expirarea perioadei de votare, iar lista lor va fi afişată pe forum.
  5. Datele si termenele publicate pot suferi modificări pe parcursul concursului, despre care organizatorul ediţiei va notifica membrii forumului.
II.  Participarea la concurs:
  1. Pot participa la concurs numai utilizatorii cu un cont activ pe forumul My Garage. Fiecare concurent poate participa la concurs cu o singură creaţie/varianta. Creaţia trebuie să fie proprie. Tentativele de fraudă vor fi pedepsite cu descalificare şi ban pe forum. De asemenea, creaţiile participante trebuie să respecte  Regulamentul forumului.
  2. Nickname-ul autorului unei creaţii nu va fi făcut public pe forum sau pe orice alt site până la încheierea votului şi nominalizarea câştigătorilor, nici de către organizatorul ediţiei, dar nici de către autorul însuşi. Dacă un participant îşi dezvăluie calitatea de autor a unei creaţii, pe forum, pe orice alt site sau prin mesaj privat, va fi descalificat din ediţia curentă.
  3. Creaţiile trimise trebuie să fie în format JPEG.
  4. Dacă organizatorul ediţiei constată încălcarea uneia dintre regulile de mai sus, consideră că o creaţie nu respectă tema ediţiei sau bănuieşte o tentativă de fraudă, are dreptul să descalifice din concurs creaţia respectivă sau chiar şi autorul.
  5. Fiecare participant este obligat să aibă în posesia lui creaţia originală, în format Adobe Illustrator (.ai vector), Adobe Photoshop (.psd) sau Corel (.cdr) la o rezoluţie de minimum 1200 pixeli pe latura mare. După terminarea votului, ocupanţii primelor trei locuri vor trimite lucrarile originale organizatorului pentru verificare, într-o perioadă rezonabilă de timp (de preferat câteva zile), la adresa de e-mail mai sus menţionată. Creaţiile originale nu vor fi făcute publice.
  6. Dacă un câştigător nu poate prezenta creaţia originală sau nu îndeplineşte condiţiile precizate la punctul anterior, el pierde dreptul la orice fel de premiu (fizic sau simbolic), acestea fiind redistribuite.
g.  Atentie, regula noua! Este permisa folosirea fonturilor, a brush-urilor, a texturilor din orice sursa. Orice forma, element al unei lucrari in afara de cele de mai sus va trebui sa fie "desenata" manual in proportie de 100% de cel care propune participarea lucrarii la concurs. Regula se extinde asupra elementelor permise de catre organizator la inceputul fiecarei editii daca acesta specifica in mod expres la inceputul editiei permisiunea utilizarii unor alte elemente decat cele afisate mai sus. Pentru validarea lucrarii si livrarea premiului este necesara verificarea lucrarii originale in formatul sau nativ (ex: .Ai) pentru a se putea verifica pasii (layerele, mastile, etc) care au dus la realizarea respectivei lucrari. Lucrarile , in forma lor originala vor fi trimise de catre castigatorii primelor trei locuri catre organizatorul editiei prin PM. III.  Votarea creaţiilor participante:
  1. Căştigătorii vor fi desemnaţi de către votul public al unui juriu format din echipa de moderare, respectiv cei care au ocupat un loc 1, 2 sau 3 la ediţiile trecute. Fiecare membru al juriului are dreptul să voteze o singură dată într-o ediţie. Voturile exprimate nu pot fi modificate. Nu vor fi luate în considerare şi vor fi şterse voturile ulterioare primului vot, asta în cazul în care primul vot a fost unul valid.
  2. Voturile vor fi exprimate sub formă de post în thread-ul dedicat, şi vor fi conform modelului de mai jos. În faţa titlului lucrarii se va menţiona obligatoriu şi numărul ei de identificare. Voturile neconforme vor trebui să fie repetate, în caz contrar nu vor fi luate în considerare. Mod de votare:
    Quote:
    AA - Titlu creaţie - 3 puncte BB - Titlu creaţie - 2 puncte CC - Titlu creaţie - 1 punct
    *Orice încercare de a frauda votul de către un participant va avea ca şi consecinţă imediata descalificare al participantului din cauză.
IV.  Premiile:
  1. Pentru a intra în posesia unui premiu oferit de către magazinul PC Garage, un câştigător trebuie să aibă nickname-ul de pe forum asociat cu un cont de pe site-ul PC Garage.
  2. Câştigătorii vor primi premiile prin curierat rapid sau le pot ridica de la sediul PC Garage. În cazul în care premiul nu mai poate fi livrat (nu mai este în stoc), se va livra un produs cu caracteristici similare.
  3. Plata impozitelor pentru produsele câştigate revine în responsabilitatea câştigătorilor.
  4. Timp de o lună, câştigătorii primelor trei locuri vor avea nickname-ul afişat în formatul  Nickname pe forum, respectiv în acest timp vor fi membrii al usergroup-ului  [Designerul Lunii]. De asemenea, câştigătorul primului loc va avea dreptul să propună tema ediţiei următoare a concursului. Propunerea va fi trimisă organizatorului, asta dacă nu se specifică altfel, şi va trebui să fie însoţită de o scurtă descriere a temei.
V.  Dispoziţii finale:
  1. Participanţii vor ceda drepturile de autor al creaţiilor către PC Garage prin înscrierea la concurs.
  2. Prin înscrierea în concurs, participanţii sunt de acord să respecte prezentul Regulament, respectiv sunt de acord ca lucrarea cu care participă în concurs să fie afişată/folosită pe forumul  My Garage, respectiv pe site-ul  PC Garage după caz.
  3. În oricare dintre situaţiile neacoperite de prezentul Regulament, au drept de decizie organizatorul ediţiei, împreuna cu colectivul de moderatori My Garage.
Atentie : nu votati daca nu faceti parte din  Juriul concursului de design, riscati sa luati cartonase.