Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Laptop Dell Inspiron 5520, o Tableta Samsung Galaxy Tab2 7 sau un Aparat Foto Fujifilm Finepix S4200 14 Megapixeli!

 Concurs: Castiga un Laptop Dell Inspiron 5520, o Tableta Samsung Galaxy Tab2 7 sau un Aparat Foto Fujifilm Finepix S4200 14 Megapixeli!

Da, ne place Craciunul! Nu acelasi lucru il putem spune despre Scrooge. E anti-Craciun, anti-cadouri, anti-colinde… Iti cam strica cheful? Nu-l lasa! Enerveaza-l tu pe el! Ia-ti prietenii, rudele si colegii si pune-i sa-ti impodobeasca bradul. Poti castiga premii care sa iti inveselasca sarbatorile si, mai mult, il faci pe Scrooge rosu de suparare si… negru de invidie!Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie este sa accesezi formularul de inscriere, te loghezi cu Facebook si apoi ne dai cateva informatii despre tine. Ne sunt necesare pentru expedierea premiului, in cazul in care esti castigator.Odata ce te-ai inscris ti se creeaza un profil. Aduna cat mai multe puncte pentru a-ti mari sansele de castig in tragerea la sorti (= mai multe puncte, mai multe sanse de castig).Poti aduna puncte prin mai multe modalitati, cea mai simpla este sa-ti rogi cunostintele sa acceseze link-ul asociat profilului tau si sa-ti impodobeasca bradul.Vrei sa il enervezi pe Scrooge si sa pui mana pe premiile noastre?  Inscrie-te in concurs!Campania promotionala „Impodobeste-mi bradul – Libertatea.ro” se desfăşoara, pe  site-ul www.libertatea.ro, in perioada 19 decembrie 2012 – 28 decembrie 2012.Premiile acordate în cadrul prezentei campanii promotionale sunt:
  • Laptop Dell Inspiron 5520 – 1 bucata – pentru locul 1
  • Tableta Samsung Galaxy Tab2 de 7 inci – 1 bucata – pentru locul 2
  • Aparat foto Fujifilm FinePix S4200 de 14 megapixeli – pentru locul 3
  • Pachet cadou Alka – 90 de bucati
PARTICIPA LA CONCURS!